Teknik direktör Özbalta, yaşadıkları şampiyonluğun ardından  görüşlerini AA muhabiriyle paylaştı.
 
Bu noktaya gelirken işlerin kolay olmadığına dikkati çeken Özbalta,  "Mutluyum demek ciddi manada yavan ve sığ bir kelime kalır." dedi.
 
Haftanın 6 günü çalıştıklarını, fiziksel ve zihinsel olarak yorgun  düştüklerini anlatan teknik direktör Serkan Özbalta, "Çok huzurluyum. Yani  vicdanım hem oyuncularım, hem de kulübüm adına çok rahat. Bu noktalara gelirken  bu işler inanın çok kolay olmuyor. Haftanın altı günü antreman yapıyorsunuz. Bu  fiziksel olarak yorulmanın dışında zihinsel olarak yıpranmayı da yanında  getiriyor." değerlendirmesinde bulundu.
 
Teknik direktör Özbalta, ailesine ve çocuklarına zaman ayıramadığına  vurgu yaparak, "Ama tabii ki bunlar işimizin gereği. Bunun bilincinde hareket  ettik. Sonunda işte şampiyonlukla taçlandırarak şu manevi huzuru yaşıyoruz."  ifadelerini kullandı.
 
"Ankara futbolu açısından verimli bir yılı geride bırakıyoruz"
Özbalta, geride kalan sezonun Ankara futbolu açısından verimli  geçtiğini savundu.
"Ankara takımları açısından umarım her şey daha güzel olur." diyerek  sözlerini sürdüren Özbalta, şunları kaydetti:
 
"Ankara futbolu açısından verimli bir yılı geride bırakıyoruz.  Ankaragücü'nün kümede kalma konusunda avantajı var. Gençlerbirliği Süper Lig'e  çıkacak. Osmanlıspor'un play-off oynama durumu var, belki onlar da Süper Lig'e  adım atacak. Biz Spor Toto 1. Lig'e adım attık. Ciddi manada sevindirici şeyler."
 
Seneye takımın başında kalıp kalmayacağı konusunda da görüşlerini  paylaşan Özbalta, bu konuda konuşmanın erken olduğunu ifade etti.
 
Bu konuda takdirin başkan ve yönetim kurulunda olduğunu belirten  Özbalta, "Ne olacağını bilmiyoruz. Ancak Keçiörengücü her zamanki gibi iddialı  bir takım kurar ve kafaya oynar. Başkanımızın bu yönde adımlar atacağından hiç  şüphem yok. Kimsenin de kafaya güreşen bir takım kurulacağından şüphesi olmasın."  şeklinde konuştu.
 
Taha Balcı: "Çok büyük camialarla yarıştık"
TFF 2. Lig'de 21 golle gol kralı olan Taha Balcı, başkent ekibinin  lige renk katacağını savundu.
 
Şampiyonluğun ardından AA muhabirine konuşan Taha Balcı, sezonda hem  gol kralı olduğunu, hem de şampiyon olduklarını ifade ederek, "Sezon benim  açımdan oldukça verimli geçti." dedi.
 
Şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını belirten Taha,  şöyle devam etti:
"Son 4-5 haftaya kadar kimse bize şans vermiyordu. Çok büyük  camialarla yarıştık. Biz kendimize en baştan beri inandık ve güvendik. Maçları  tek tek ele aldık. Bu kadar önemli camiaların arasından şampiyon olmak çok  mutluluk ve onur verici. Şimdi keyfini çıkarma vakti diye düşünüyorum."
 
Taha, transferi konusunda konuşmanın henüz erken olduğuna vurgu  yaparak, "Spor Toto 1. Lig'i bu sene kalite açısından zayıf buldum. Seneye ne  olur bilemem ama önümüzdeki sezon Keçiörengücü'nün 1. Lig'e renk katacağına  inanıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.