Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde, Aslan'ın iç saha performansı dikkat çekiyor. Türk Telekom Stadı'ndaki karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Cim Bom, bu sezon kazandığı puanların büyük bölümünü seyircisi önünde elde etti. Sahasında etkili bir performans ortaya koyan Galatasaray, bu sezon Türk Telekom Stadı'nda 15 kez rakiplerini konuk etti. Bu maçlarda 11 galibiyet elde eden Cim Bom, 4 beraberlik aldı ve yenilgi yüzü görmeyerek 37 puan topladı. Rakiplerine 43 gol atan sarı-lırmızılı ekip, kalesinde 11 gol gördü.

Hem rövanş hem seri

İç sahada taraftar desteğini de arkasına alan Galatasaray, Ankaragücü ve Alanyaspor'u gole boğdu. Aslan iki rakibini de evinde 6-0 yenerek eli boş gönderdi. Antalyaspor da Galatasaray'a 5-0 yenildi. Ayrıca Galatasaray'ın kendi sahasındaki 34 maçlık yenilmezlik serisi de devam ediyor. Ligde 15 haftadır kaybetmeyen, son yenilgisini ilk yarıdaki Beşiktaş derbisinde yaşayan Cim Bom, hem rakibinden rövanşı alarak şampiyonluk iddiasını sürdürmek hem de seriye devam etmek istiyor.

Biletler bugün satışa çıkıyor

Türk Telekom Stadı'nda pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçının ev sahibi tribün biletleri bugün itibarıyla satışa çıkıyor. Saat 11.00'de başlayacak satışlar, GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olacak. Yarın saat 11.00'den itibaren Galatasaray logolu Passolig kartlarına, cumartesi saat 19.00'dan sonra da Beşiktaş logolu kartlar dışında tüm Passolig kartlarına satış yapılacak. Fiyatlar 150 TL ile 1000 TL arasında değişiyor.

(Fanatik)