Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bu bir ilandır

ARSENAL

- İngiltere Premier Lig'de bu sezon beklentilerin çok altında kalan Arsenal, Avrupa Ligi grup aşamasında fire vermemesiyle dikkat çekmişti.

- Gruptan 6 maç sonunda 18 puanla lider olarak çıktıktan sonra sırasıyla Benfica, Olympiakos ve Slavia Prag'ı kupa dışına iten Topçular, yarı final ilk maçını İspanya'da 2-1 kaybetti ve bu sezon Avrupa'da 2. kez sahadan yenilgiyle ayrılmış oldu.

- Rövanşta Dani Ceballos cezası, David Luiz sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Kieran Tierney ve Alexandre Lacazette takımla birlikte çalışmalara başladı ancak maç kadrosunda olmaları beklenmiyor.

- TD Mikel Arteta orta alanda yükü Mohamed Elneny ve Thomas Partey'ye verecek. Zaman zaman sol bekte Cedric Soares izledik ancak Tierney'nin sakatlığı sonrası daha çok Granit Xhaka o bölgede görev yaptı.

- Hücumda ise kanatlarda Nicolas Pepe ve Bukayo Saka, merkezde Pierre-Emerick Aubameyang olacak.

VILLARREAL

- Arsenal'in eski hocası Unai Emery ile sezona başlayan Villarreal, La Liga'daki son 5 maçının 3'ünü kaybedince önümüzdeki sezonun Avrupa bileti için yarıştığı takım sayısı arttı.

- Avrupa Ligi'nin grup aşamasında Sivasspor'la da karşılaşan İspanyol ekip, 6 maç sonunda 16 puanla zirvede yer almıştı. Sonrasında oynadığı 7 eleme maçının tamamını kazandı, 1'i hariç diğer 6'sında "tam 2 gol" attı.

- Rövanş öncesi Etienne Capoue cezalı, Juan Foyth sakat. Sağ bekte Mario Gaspar, orta alanda Francis Coquelin izleyeceğiz.

- Ligdeki son maça ilk 11'de Paco Alcacer başladığı için çeşitli İspanyol kaynaklar muhtemel 11'e onun ismini yazmış. Gerard Moreno'nun yanında Carlos Bacca değil Alcacer görebiliriz.

%25'lik kesim Londra'daki rövanşta Arsenal'i bir adım önde görüyor...

Mesut Özil ve Mohemed Elneny, bilgi yarışmasında kozlarını paylaştı! Eğlenceli anlar, izleyelim...