La Liga'nın 33'üncü haftasında Atletico Madrid, deplasmanda Eibar 1-0 mağlup ederken mücadelenin ikinci yarısında sahalarda ender görülen olaylardan biri yaşandı. Karşılaşmanın sonlarına doğru yaşanan bir pozisyon sonrası maçın hakemi Javier Alberola, verdiği karara tepki gösteren Alvaro Morata'nın ensesine hafifçe vurdu.

Bu hareket sonrası neye uğradığını şaşıran İspanyol santrfor, hakeme boynuna dokunmasından ötürü duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi. Müsabaka sonrası konuşan Atletico'nun teknik direktörü Diego Simeone ise "Morata, hakemin yaptığı şeyden rahatsız oldu. Bunun aynısını maçın dördüncü yaptığım için ben 4 maç ceza almıştım." ifadelerini kullandı.

Morata'nın takım arkadaşı Koke de golcü oyuncunun tepkisinin son derece insani olduğunun altını çizerken "Bir hakemin daha önce böyle bir şey yaptığını hiç görmemiştim. Dolayısıyla konuyla ilgili nasıl bir karar alınacağını bilmiyorum." ifadelerini kullandı. La Liga ve İspanya Futbol Federasyonu'nun yaşanan olayla ilgili kısa süre içinde bir açıklama yapması bekleniyor.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler