MACCABI FOX TEL AVIV

- İç sahada üst üste 7 maç kazandılar. Yetmedi, geçtiğimiz hafta Almanya'da da Bayern'i devirdiler.

- 6 ile 11'inci sıradaki takımları 1 galibiyet ayırıyor. 11'inci sıradaki Maccabi için çok kritik maç!

ANADOLU EFES

- Ligde üst üste 10 maç kazanan temsilcimiz, Euroleague'in İstanbul'daki maçlarında da oldukça başarılı sonuçlara imza attı ama... (Son 7 maç - 7 galibiyet)

- Ama deplasmanda aynı şeyi söylemek mümkün değil! (Son 7 maç - 1 galibiyet)

MİSLİ.COM YAZARI UĞUR OZAN SULAK NE DİYOR?

Efes evindeki iki kritik maçı kazanarak saha avantajı konusunda büyük avantaj elde etti. Bilhassa Barcelona önünde ikili averajı almak çok önemliydi. Tel Aviv gibi bir deplasmanda Ataman'ın takımı ister istemez biraz gevşeyecektir. Maccabi'nin bu galibiyete çok ihtiyacı var ve unutulmamalı ki Ioannis Sfairopoulos'un takımı sahasında oynadığı son yedi maçta yedi galibiyet aldı. Efes'in bir noktada serTliğe cevap verememesini ve Maccabi'nin kazanmasını bekliyorum.

MİSLİ.COM YAZARI ÖZGÜR ÇELEN NE DİYOR?

Sezon içindeki koç değişikliğinden sonra bambaşka bir çehreye bürünEn Maccabi, iç sahada etkili topa baskı ve tempolu hücumlarla istediği sonuçları alıyor. Geçen hafta Bayern deplasmanında gelen galibiyet de pastanın kreması oldu. Play-off şansları olacaksa içerde kayıp yaşamadan devam etmeleri gerek. Efes de çok formda. Ancak iç saha ve deplasman karneleri epey farklı. Son 7 dış saha maçından sadece 1 galibiyet çıkarabildiklerini atlamamak gerek. Maccabi çok iştahlı olacaktır. Efes'in dış şut performansı kritik nokta olur. Fakat ben Maccabi'nin bir şekilde galip geleceğini düşünüyorum.

iddaa'da en çok oynanan bahisleri kaçırmayın, incelemek için buraya tıklayın!