Eroğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, geçen hafta deplasmanda kazandıkları 3 puan ile ilk 6'nın içinde yer aldıklarını söyledi.

Bu durumun takımının moral ve motivasyonunu artırdığını belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Maça çok iyi başladık. Özellikle oyun kurgumuzu kalemizden başlayarak rakip kaleye kadar götürdük. Gollerin hepsi planlı, çalışılmış pozisyonlardı. Sezon içerisinde birçok karşılaşma oynadık ama topa sahip olarak çok üretken bir şekilde en iyi maçlardan birini çıkardık. Belki skor daha farklı olabilirdi. Sonuçta kazanmak önemliydi. Son haftaya ilk 6 içinde giriyoruz. Hedefimiz son maçı da kazanıp play-off içerisinde olmak. Ondan sonraki süreç, oynanacak 3 maça bağlı. Bütün futbolcuları kutluyorum."

Hüseyin Eroğlu, galibiyeti tüm annelere armağan ederek sözlerini tamamladı.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, iki haftalık mağlubiyet serisini unutturmak, puan almak için maça çıktıklarını dile getirdi.

Çok erken goller yediklerine işaret eden Kaynak, "İkinci yarıda karşı atak yapmak istedik. Bunu başardık ama topu içeriye atmakta sıkıntı yaşadık. Gol atma sorununu sezon boyunca yaşadık. İkinci yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik farklı bir sonuç olabilirdi ama olmadı." değerlendirmesinde bulundu.