Şahin, sezon başında Slovenya kampına sıkıntılı başladıklarını hatırlatarak, ‘Transferleri biraz geç de olsa yaptık. Hepsi sağolsunlar takıma katkı sağladılar. Bu konuda Ünal hocayı tebrik etmek istiyorum. O kaynaşmayı gayet iyi yaptı. Sezon içinde sakat, cezalı oyuncularımız oldu. Yine de futbolcu arkadaşlarımız ilk yarıyı özverili, gayet iyi şekilde bitirdiler.‘ diye konuştu.

‘Daha sonra hakem hataları devreye girdi.‘ diyen Şahin, ‘Tahmini 15 puanın üzerinde kayıpla bugüne geldik. Bugün aldığımız puana 15 puan koyulduğunda nerede olacağımızı tüm kamuoyunu biliyor. Her şeye rağmen şu anda bulunduğumuz dördüncülük gayet iyi. Onun için teknik heyete, futbolculara, özellikle taraftarlara teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız bizi hiçbir maçta yalnız bırakmadılar, stadı doldurdular, mağlup da olsak takımı çağırıp alkışladılar.‘ ifadelerini kullandı.

‘Ünal Karaman içimizden, bizden biri‘

Şahin, sezon sonunda teknik direktör Ünal Karaman‘ın sözleşmesinin sona erecek olmasına ilişkin soru üzerine, şunları söyledi:

‘Ünal hoca çok zor şartlarda kulübe geldi. O bizim evladımız zaten. Yıllardır kulübün içinde olmuş, çeşitli görevler yapmış bir isim. Bunu sürekli medya kaşıyor. Ünal hocadan memnunuz. Kendisi de bunu biliyor. Yeni sezonun plan ve programını yapıyoruz. Bugün bile oturduk, ‘Neler yapabiliriz?‘ diye konuştuk. Transfer komitesini kurduk. Ünal hoca ile Hüseyin (Çimşir) hoca da dahil komiteye. Gelecek sezon için ciddi toplantılar yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Ünal Karaman içimizden, bizden biri. Onunla konuşmanın da bana göre şu anda anlamı yok. Önemli maçlarımız var. Kimsenin kafasını bulandırmaya gerek yok ama biz Ünal hocaya sahibiz. Bunu herkes böyle bilsin.‘