Keleş, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın  mensuplarına yaptığı açıklamada, İstikbal Mobilya Kayserispor ile deplasmanda  oynanan maçın ardından Aytemiz Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün  devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Çek futbolcu  Josef Sural'a Allah'tan rahmet, yaralı futbolculara şifa ve Alanyaspor ailesine  başsağlığı diledi.
 
Ligde zorlu Çaykur Rizespor deplasmanında 1 puan kazandıkları için  mutlu olduklarını söyleyen Keleş, "Zor bir deplasman oldu. Rizespor çok iyi bir  takım, bu ligin en iyi ekiplerinden birisi. 1 puan aldık ve bizim için altın  değerindeydi. Ligde artık her maç önemli, oyundan çok sonuca odaklı olmaya  çalışıyoruz." diye konuştu.
 
Ligde cuma günü Medipol Başakşehir ile sahalarında zor bir maça  çıkacaklarını belirten Keleş, şunları kaydetti:
 
"Önümüzde bir Başakşehir maçı var, zor bir maç. Kötü bir seri  yakaladılar, bizde olduğumuz konumdan kurtulmak için biran önce puan veya puanlar  almak istiyoruz. İyileri de kötüleri de biliyoruz. Bu ligin iyi ve en organize  takımı. İyi oynuyorlar fakat son zamanlarda kötü bir gidişatları var. Onlar da  bundan çıkmak isteyecekler fakat biz de evimizde buna müsaade etmeyeceğiz. Bir an  önce hedeflediğimiz puana ulaşmak için uğraşacağız. İnşallah 3 puanı alırız."
 
Antrenman
Demir Grup Sivasspor. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 3 Mayıs  Cuma günü sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına  başladı.
 
Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde kulüp tesislerinde  gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından  açma ve germe  hareketleri yaptı. Kondisyon ve pas çalışmasıyla devam eden idman, çift kale  maçla sona erdi.
 
Antrenmanı Şarkışla ilçesi Gürçayır Beldesinden gelen bir grup öğrenci  de izleyerek futbolcularla fotoğraf çektirdi.