Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Balıkesirspor Baltok, deplasmanda Adana Demirspor'a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, Adana Demirspor'un taraftarıyla bütünleşerek ihtiyacı olan bir 3 puan aldığını söyledi.

Bulak, stresli bir takım karşısında motivasyonu düşük bir takım olarak maça daha avantajlı başladıklarını belirterek, "Maça iyi başladık. Birkaç pozisyona da girdik ancak değerlendiremedik. İkinci yarıda ise özellikle genç oyuncularımızın oyuna girmesi, onlardan faydalanmamız bizi mutlu etti. Sıcak havaya rağmen iyi bir oyun oldu. Motivasyonu düşük bir takım olarak sorunları aşmakta zorluklar yaşıyoruz. Birilerinin bu kulübü sahiplenmesi lazım. Maç için oyuncularımı ve Adana Demirspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Kulüp olarak zor zamanlar geçirdiklerini kaydeden Bulak, Balıkesirspor'un 35 milyon liralık borcu olduğunu, bu borcun ödendiği taktirde takımın iyi yerlere gelebileceğini sözlerine ekledi.