ANTRENMANDA SAKATLANDI

Galatasaray'da Garry Rodrigues sevinci yaşanıyor… Ligin ilk haftasındaki Ankaragücü mücadelesinde 67 dakika sahada kalan Yeşil Burunlu oyuncu, ikinci haftadaki Göztepe maçı öncesinde yapılan antrenmanda sakatlanmıştı. Yapılan tetkiklerinde en az 1 ay forma giyemeyeceği açıklanan 27 yaşındaki futbolcu, beklenenden çabuk iyileşti ve son oynanan Trabzonspor karşılaşmasının 81. dakikasında oyuna dahil oldu.

ÖZEL PROGRAMLA ÇALIŞTI

SAHADA kaldığı süre içerisinde hazır bir görüntü ortaya koyamayan Rodrigues'in imdadına milli ara yetişti. Bu boşlukta Fatih Terim tarafından özel bir program dahilinde çalıştırılan tecrübeli futbolcu, tamamen hazır hale geldi. İstanbulspor'la oynanan hazırlık mücadelesinde 80 dakika forma giyen Yeşil Burunlu orta saha, Muğdat'a harika bir asist yaparak form tutmaya başladığını gösterdi. Rodrigues, Kasımpaşa maçında formasına kavuşacak.

3 HAFTA SONRA 11'DE

CUMA günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan mücadelede Onyekuru ile birlikte kanatlarda görev yapması beklenen Garry Rodrigues, 3 hafta sonra 11'e dönmüş olacak. Teknik direktör Fatih Terim'in de başarılı futbolcu ile özel bir görüşme yaptığı ve kendisine beklentilerini anlattığı öğrenildi. Şu ana kadar Galatasaray formasını 61 maçta terleten 27 yaşındaki kanat oyuncusu, 12 kez gol sevinci yaşarken 14 defa da asist yaptı.

(Güneş)