31 Temmuz Galatasaray transfer haberleri, GS son dakika transfer gelişmeleri neler? Galatasaray'da transfer dedikoduları hız kesmiyor. Sezonu şampiyon tamamlayan ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılı ekipte transfer harekatı devam ediyor. Peki, 31 Temmuz Galatasaray transfer gündeminde hangi isimler var? Galatasaray‘ın transfer gündemindeki isimler için teknik patron Fatih Terim bizzat devreye girerek ikna yöntemini deniyor. Galatasaray‘ın transfer listesinde yer alan futbolculardan Höwedes‘in Lokomotiv Moskova‘ya transferi son aşamaya geldi. Alman basınında Bild‘in haberine göre, tecrübeli futbolcunun 31 Temmuz‘da Moskova‘ya gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi.  Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim‘in istediği isimlerden biri olan Höwedes‘in Lokomotiv Moskova‘ya transferi son aşamaya geldi. Bild‘in haberine göre, yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı. Lokomotiv Moskova bu transfer için Schalke‘ye 5 milyon euro ödeyecek. Öte yandan Rus basınındaki haberlere göre, Höwedes‘in yıllık maaşının 4 milyon euro değil, 2.5 milyon euro olacağı yönünde. Tecrübeli futbolcunun 31 Temmuz Salı günü Moskova‘ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceği ve sonrasında transferin resmen açıklanacağı kaydedildi. 

GALATASARAY 31 TEMMUZ TRANSFER HABERLERİ

Galatasaray‘ın transfer listesinde yer alan futbolculardan Höwedes‘in Lokomotiv Moskova‘ya transferi son aşamaya geldi. Alman basınında Bild‘in haberine göre, tecrübeli futbolcunun 31 Temmuz‘da Moskova‘ya gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi. 

Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim‘in istediği isimlerden biri olan Höwedes‘in Lokomotiv Moskova‘ya transferi son aşamaya geldi. Bild‘in haberine göre, yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı. Lokomotiv Moskova bu transfer için Schalke‘ye 5 milyon euro ödeyecek. Öte yandan Rus basınındaki haberlere göre, Höwedes‘in yıllık maaşının 4 milyon euro değil, 2.5 milyon euro olacağı yönünde. Tecrübeli futbolcunun 31 Temmuz Salı günü Moskova‘ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceği ve sonrasında transferin resmen açıklanacağı kaydedildi. 

Kariyerine Schalke altyapısında başlayan Benedikt Höwedes, geçtiğimiz yıl Juventus‘ta kiralık olarak forma giymişti. Bundesliga‘da bugüne kadar 240 maça çıkan tecrübeli savunmacı, 12 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Höwedes, Almanya Milli Takımı‘nda da 44 kez forma giydi ve 2 gol attı. 30 yaşındaki futbolcu stoper pozisyonu dışında zaman zaman sağ ve sol bek olarak da oynayabiliyor.

TARIK ÇAMDAL'DA SON DURUM

Transfere hız veren Yeni Malatyaspor, hücum hattını güçlendirmek için Bursaspor'dan ayrılan Sercan Yıldırım'ı kadrosuna katmaya hazırlanırken, sağ bek bölgesi için de çalışmalara başladı. Sarı- Kırmızılılar, Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal'ı listesine aldı.

Galatasaray cephesi transferde her türlü kolaylığı sağlayacağını belirtirken, Tarık'ın 1.6 milyon Euro'luk maaşı Malatyaspor'u düşündürüyor.

26 yaşındaki futbolcu, maaşında indirime giderse transfer gerçekleşebilir.

ANDRE SILVA‘DA ‘COME TO GALATASARAY‘ ÇILGINLIĞI

Galatasaray'da Andre Silva çılgınlığı... Sarı-Kırmızılılar'ın 1 sezonluğuna kiralanması konusunda kulübü Milan'la anlaştığı 22 yaşındaki golcüyle, şu sıralarda yıllık ücret pazarlığı devam ediyor. Cim Bom'dan 4 milyon Euro talep eden Portekizli futbolcuya, yönetim maksimum 3 milyon Euro teklif ediyor.

Silva'nın ikna edilmesi için son olarak taraftarlar da devreye girmiş durumda.

Sarı-Kırmızılılar, genç yıldızın sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tutuyor. Silva'nın yaptığı son palyaşımların altı tamamen Cim Bom taraftarının, Come to Galatasaray (Galatasaray'a gel) yorumlarıyla dolu.

ONYEKURU‘DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray‘ın Everton‘dan 800 bin euro karşılığında 1 yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru‘dan gündem yaratacak bir transfer açıklaması geldi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan Galatasaray, Everton‘dan Henry Onyekuru‘yu renklerine bağlamıştı.

Sarı Kırmızılılar‘ın 800 bin euro karşılığında bir yıllığına kiraladığı Nijeryalı yıldızla ilgili son günlerde bomba bir iddia ortaya atılmıştı. 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu için İspanyol kulübü Valencia‘nın devreye girdiği öne sürülmüştü. Çıkan haberlerde La Liga ekibinin Onyekuru‘yu bonservisiyle birlikte almaya çalıştığı kaydedilmişti.

İddialara göre İspanyollar, uygun koşulların oluşması durumunda oyuncuyu bu yaz Everton‘dan satın almayı planlıyordu. Bu gelişme, Galatasaray cephesinde ise büyük bir rahatsızlık yaratmıştı.

Yöneticiler, bir yıllığına kiraladıkları genç yıldız için böyle bir transferin mümkün olmadığını vurgulamıştı. Valencia‘nın böyle bir transferi gerçekleştirebilmesinin ancak gelecek sezonun sonundan itibaren mümkün olabileceği kaydedilmişti.

Valencia benimle ilgilendi

Konuyla ilgili Onyekuru‘dan ise flaş bir açıklama geldi. Hazırlık maçlarında gösterdiği performansla taraftarın büyük beğenisini kazanan genç oyuncu, Nijerya basınına açıklamalarda bulundu. AOI Football adlı internet sitesine konuşan sol kanat oyuncusu, söz konusu iddialarla ilgili şu ifadeleri kullandı: ‘Valencia‘nın benimle ilgilendiği doğru ve doğrusunu isterseniz bu fikir hoşuma gitti. Ancak şu anda Galatasaray‘ın oyuncusuyum ve böyle bir anlaşmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.‘

GALATASARAY‘DA GİZLİ HEDEF: TAMMY ABRAHAM

Galatasaray, transfer çalışmalarında art arda yeni isimlere yöneliyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olan ve alternatifli kadro kurmaya çalışan sarı-kırmızılılar, genç ve kiralık oyunculara yöneldi.

Bonservis ücreti ödeme gücü olmayan Cimbom, son olarak Chelsea'nin genç oyuncusu Tammy Abraham'a yöneldi. Geçtiğimiz sezonu Swansea'de kiralık geçiren oyuncu için Galatasaray, kiralama teklifi yaptı. 1997 doğumlu Nijerya asıllı İngiliz futbolcu Tammy Abraham, Chelsea altyapısından çıkarken, 2016 yılında Bristol City'e, 2017 yılında ise Swansea'ye kiralandı.

Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibiyle 39 maça çıkan İngiliz futbolcu 8 gol 5 asistlik performans sergiledi. 1.90'lık futbolcu, hava topu hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Galatasaraylı yöneticlerin, bu hafta İngitere'ye giderek, Abraham için temaslara başlayacakları öğrenildi.(Yeni Şafak)