Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bu bir ilandır

BB ERZURUMSPOR

- Sezona Mehmet Özdilek'le başlayan, önce Hüseyin Çimşir ardından da Mesut Bakkal'la devam eden BB Erzurumspor, ligde kalmak için son çareyi Yılmaz Vural'da arıyor.

- Yılmaz Hoca da an itibariyle çözüm bulabilmiş değil, Dadaşlar'ın başında 2 maça çıktı ancak sadece 1 puan toplayabildi.

- 32 maç sonunda 28 puanla 20. sırada yer alan takımın en önemli hücum parçalarından biri olan Arvydas Novikovas sakat. 

- Sağ bek Murat Uçar, sol bek alternatifi Zakarya Bergdich ve golcülerden Oltan Karakullukçu cezalı.

- Vural'ın sağ bekte Bogdan Butko ile başlaması, gole en yakın isim olarak Ricardo Gomes'i kullanması bekleniyor. Emrah Başsan'ın kanat akınlarına dikkat!

BEŞİKTAŞ

- Fenerbahçe, Malatya deplasmanında 2 puan bıraktı; Galatasaray da Fatih Karagümrük ile berabere kaldı. İki takımdan 1'er maç eksiği olan Beşiktaş, Süper Lig'in zirvesinde gerçek puan farkını göstermek için sahaya çıkacak.

- Siyah beyazlılarda 3 eksik var! 

- Vincent Aboubakar topla çalışmalara başlamıştı ama tam olarak hazır değildi. Ajdin Hasic sakat, Josef de Souza ise cezalı.

- TD Sergen Yalçın'ın Josef'in yokluğunda orta alanda formayı Dorukhan Toköz'e vermesi bekleniyor. Onun dışında Alanyaspor karşısında sahaya çıkan 11'de değişiklik olmayacak.

- 3 asistle yıldızlaşan Atiba Hutchinson ve uzun bir aradan sonra ilk 11'e dönen Oğuzhan Özyakup yerlerini koruyacak. Gole en yakın isim bir kez daha Cenk Tosun olacak.

%70'lik kesim zirvede puan farkını açma şansı yakalayan siyah-beyazlı ekibe Erzurum deplasmanında güveniyor...

Beşiktaş'ın kaptanı Atiba Hutchinson'ın Türkçe ile eğlenceli imtihanı...