Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 20 haftasında 36 puan toplayan Galatasaray'ın zirve ile arasında 8 puanlık fark bulunuyor. Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde sahadan 1 puan ile ayrılan Galatasaray'ı Şubat ayında oldukça zorlu bir fikstür bekliyor.

22 gün içinde birbirinden zorlu 7 maç

Lig, Avrupa ve kupa olmak üzere üç ayrı kulvarda yoluna devam eden sarı kırmızılılar, 22 gün içinde birbirinden zorlu 7 maça çıkacak.

Haftasonu kaybedilen 2 puanın yanı sıra oyundan da memnun olmayan teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Özellikle orta alanda kaybedilen toplara dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, oyuncularından bu bölgede daha dikkatli olmalarını istiyor.

İki oyuncunun dönüşü teknik heyeti sevindirdi

Milli takım kampından dönen Nagatomo ile birlikte sakatlığını atlatan Emre Akbaba'nın dönüşü teknik heyetin yüzünü güldürdü. Uzun bir süre sonra takımla çalışmalara başlayan Emre Akbaba'nın hatayspor mücadelesi ile birlikte maç kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.

Diagne ilk 11'e

Öte yandan kalan haftalarda oynayacağı her maça final gözüyle bakan sarı kırmızılılarda, 4 maçlık cezasını kupa mücadelesinde tamamlayacak olan Mbaye Diagne Trabzonspor maçında ilk 11'de olacak.