Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Galatasaray'da, Ankaragücü karşısında alınan 2-1 mağlubiyetin ardından teknik direktör Fatih Terim adeta çıldırdı. Tecrübeli teknik adam maç boyuncu kanat organizasyonlarında zorlanan takımına mutlak takviye istedi.

Özellikle Onyekuru'nun hücum anlamında etkili olamayışı ve oyunun sürekli sıkışması, sarı-kırmızılıların pozisyon bulamamasında öne çıkan anlardan biriydi.

Arda Turan'ın ise sağ kanat koridorunda ofansif anlamında takımına hiç katkı verememesi Galatasaray'da sezon sonu gerçekleşmesi planlanan transfer politikasında hücum anlamında iki kanat için hamleler geleceğini gösterdi.

Teknik direktör Fatih Terim bu doğrultuda gündemine 3 ismi alırken, bunlardan 2 tanesi Süper Lig'de görev alıyor. İşte Terim'in yönetimden talep ettiği futbolcular...

Tecrübeli hoca, devre arası transfer döneminde basın toplantısında bahsettiği yıldız futbolcu ile sezon sonunda tekrar görüşülmesini istedi.

Uzun yıllar Süper Lig'de görev alan ve bu lige birçok kez damga vuran Visca, Aslan'ın yaz transfer döneminde görüşeceği ilk futbolcu olarak öne çıkıyor.

31 yaşındaki Boşnak yıldız, kulüp kariyerinde oynadığı 414 karşılaşmada 117 gole imza attı. Visca, Bosna Hersek Milli Takım formasıyla ile ise 53 maçta 10 gol kaydetti.

Tecrübeli futbolcu bu sezon sakatlık sorunu yaşarken, Süper Lig'de görev aldığı 15 karşılaşmada 5 gol 5 asist üretti.

Teknik direktör Fatih Terim'in, bir diğer adayı ise Fatih Karagümrük forması giyen Senagalli Alassane Ndao olduğu iddia edildi. Yıldız futbolcu özellikle bu sezon oynadığı futbolla sezona damga vuran isimlerin başında geliyor.

24 yaşındaki Ndao, her iki kanatta görev alırken oldukça hızlı ve teknik özelliğiyle öne çıkıyor. Yıldız isim bu sezon 26 karşılaşmada 8 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Aslan'da son olarak kanat bölgesi için ise gündeme flaş bir isim geldi. Bu sezon Milan'a transfer olan ve zaman zaman görev alan Norveçli Jens Hauge için Galatasaray sezon sonunda kiralama teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Bu sezon tüm kulvarlarda 21 karşılaşmada görev alan Hauge, 4 gol, 1 asist üretti. Norveçli futbolcu hücum bölgesinde her iki kanatta da görev alıyor.

A Spor