Süper Lig'de son olarak sahasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek lider Başakşehir'le olan puan farkını 6'ya indiren Galatasaray, devre arasında kadrosuna kattığı yeni transferleri Emre Taşdemir, Marcao, Semih Kaya, Luyindama, Diagne ve Mitroglou için imza töreni düzenledi.

Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamaları;

Bizden forvet istenmişti. İki forvet, iki savunma oyuncusu aldık. Çok hızlı bir süreç içerisinde bunları gerçekleştirdik. Bu transferlerde emeği olan herkese tek tek teşekkür ederim. Öncelikle sözü Diagne'ye verelim. 'Jagne' diye okunuyor, oraya 'D' konmuş. Doğrusu 'Dianye'. Ben 'Dianye' dediğim zaman siz anlayın.

Diagne; "Selam, benim adım Diagne. Galatasaray ailesinin bir parçasıyım ve bunun için çok mutluyum."

Emre Taşdemir; "Başta Fatih Terim olmak üzere benim Galatasaray'a gelmeme katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Üç kulvarda devam ediyoruz ve umarım sezon sonunda üç kulvarda da şampiyon oluruz"

Luyindama; "Galatasaray'da bulunmaktan dolayı mutluyum. Galatasaray çok büyük bir kulüp ve bu kulüpte oynamak için daha fazla çalışmam gerekiyor. Bu da beni daha fazla motive ediyor"

Marcao; "Galatasaray'da oynayacağım için çok mutluyum, gururluyum. Burada başarılara imza atmak istiyorum. Bunun için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın."

Mitroglou; "Fatih Hoca ile çalışacağım için mutluyum. Arkadaşlarımızla birlikte hepimiz elimizden geleni yapacağız."