Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Galatasaray'da sakat oyuncular için yoğun mesai harcanıyor. Sarı kırmızılı kulübün sağlık heyeti, milli takımlardan sakat dönen Wesley Sneijder, Eren Derdiyok ve Hakan Balta'yı Gençlerbirliği mücadelesine yetiştirmeye çalışıyor. 


Oyuncuların tedavisi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmanlardan sonra da devam edecek. 3 oyuncu için de hafta içi yapılacak kontroller, kadroya alınıp alınmayacakları konusunda belirleyici olacak. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, sağlık heyetinin perşembe günü sunacağı rapora göre son kararını verecek. 

Bir süredir sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Nigel de Jong ve Serdar Aziz'den ise olumlu haber geldi. İki oyuncunun da hafta boyunca takımla beraber çalışmalara katılacağı, oyuncularla ilgili kararı ise Riekerink'in vereceği ifade edildi.

Dizinden sakatlanan İzlandalı golcü Sigthorsson'un ise zamana ihtiyacı olduğu, önümüzdeki hafta daha hazır hale geleceği vurgulandı.