Bu düşüncesini yönetimle de paylaşan tecrübeli teknik adam, gözden çıkardığı oyuncuların listesini verdi. Sarı- Kırmızılı yönetim de vakit kaybetmeden, bu futbolcuların menacerleriyle masaya oturarak, henüz ‘resmi' olmasa da kulübe dolaylı yoldan gelen tekliflerin, kendileri tarafından da değerlendirilmesini isteyecek.

Belhanda kurtarıcı olacak

Sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatan Belhanda'nın adı, bir süredir ciddi olarak Dortmund, nice ve Monaco ile anılıyordu. Galatasaray Yönetimi, Faslı yıldızı kiralamaya yanaşmıyor. Dortmund'dan eski hocası Favre, Belhanda'yla tekrar çalışmak istiyor. Monaco da ligde yeniden çıkışa geçmek için tecrübeli yıldızı bonservisiyle birlikte kadrosuna katabilir. galatasaray artık resmi teklifi bekliyor.

Mariano‘nun durumu farklı

Brezilyalı sağ bek Mariano konusunda da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Son haftalarda düşüş içerisinde olan Sambacı'ya ülkesinden talipler çıktığı, kendisi satış listesinde bulunmamasına rağmen, yönetimin Fatih hoca ile görüşerek bu oyuncunun transferine de onay verdiği belirlendi.

En çok kazanan Feghouli

Söz konusu listeye göre, yıllık 3 milyon 850 bin Euro garanti maaşı olan Feghouli ilk sırada. cezayirli yıldızla, Çin, Arabistan ve Katar'dan bazı kulüplerin ilgilendiği, galatasaray Yönetimi'nin bonservis bedeline bakmadan bu transfere onay vereceği öğrenildi.

Maicon için aynı adres

Yaz aylarında, Al Hilal kulübü evrakları Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'na yetiştiremediği için 3 milyon Euro'luk transferi son anda yatan Maicon, yine topun ağzında. Brezilyalı futbolcuyla, yine Al Hilal'in yanı sıra ülkesinden birkaç kulüp temas halinde.

Ve Eren derdiyok. Bu sezon 16 resmi maçta attığı 8 gole rağmen, kritik anlarda yarattığı hayal kırıklığı nedeniyle gözden düşen, Terim‘in de doğrudan sert eleştirilerine maruz kalan tecrübeli oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. İsviçre‘den Basel‘in ilgilendiği Eren‘in alacakları karşılık kontratının fesh edilmesi ve bu formül ile yolların ayrılması gündemde. (Fanatik)