Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun

F5Haber'e Google News'te abone olun

Bu bir ilandır

GALATASARAY

- 2020'yi lider kapatan Galatasaray, 2021'de çıktığı 2 maçta ise galibiyet yüzü göremedi ve zirvenin 4 puan gerisine düştü.

- Sarı kırmızılılarda sakatlıkları süren Radamel Falcao, Sofiane Feghouli ve Oghenekaro Etebo ile yılbaşı gecesi yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle tedavisi süren Omar Elabdellaoui forma giyemeyecek.

- Kırmızı kart cezası Tahkim Kurulu tarafından onanan Emre Kılınç ve sarı kart cezalısı Ömer Bayram da kadroda olamayacak.

- Hücum merkezinde Mbaye Diagne, kanatta cezası nedeniyle Konyaspor'a karşı forma giyemeyen Arda Turan ve orta alanda enerjisiyle Taylan Antalyalı görev yapacak. 

GENÇLERBİRLİĞİ

- Son 7 lig maçında sadece 1 yenilgisi olan Gençlerbirliği'nde ise Giovanni Sio cezalı.

- Sio'nun dışında son 3 lig maçında forma giymeyen ama koronavirüs olup olmadığı da açıklanmayan Bogdan Stancu'yu da yok sayabiliriz. Rumen golcü son antrenman fotoğraflarında yer almıyordu.

- Sio ve Stancu'nun yokluğu, Berat Özdemir'in Trabzonspor yolcusu olmasının ardından tüm gözler Daniel Candeias'ın üzerinde olacak. İlk 16 maçın 15'inde forma giyen Portekizli kanat oyuncusu 6 gole katkı (4 gol - 2 asist) yaptı.

- Stoperde Diego Angelo'dan formayı alan Arda Kızıldağ ve altyapısını Almanya'da alan tecrübeli isim Sefa Yılmaz da gözlerden kaçmasın...

%46'lık kesim son 2 maçta galibiyet alamamış olsa da kritik eksikleri olan Gençlerbirliği karşısında sarı-kırmızılı ekibe güveniyor...

Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Candeias'ın Rangers günleri! Hearts'ı üzüyor, izleyelim...