Süper Lig'de Başakşehir'i mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, gözünü bu kez Ziraat Türkiye Kupası'na dikti.

Sarı-Kırmızılılar, ilk ayağını 2-1 kazandığı yarı final rövanş mücadelesinde Akhisarspor'u konuk edecek. Cim Bom'un hedefi, adını finale yazdırıp Fenerbahçe ile Beşiktaş kapışmasından galip çıkacak tarafı beklemek. Ancak teknik patron Fatih Terim bir yandan ligi de düşünmeye devam ediyor. Tecrübeli hocanın, yedek oyuncularla asları karma halinde sahaya süreceği öğrenildi. Oyunun gidişatına göre Gomis, Belhanda ve Rodrigues gibi isimlerin ikinci yarıda takıma dahil olması bekleniyor.

 

Galatasaray - Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?



Bu akşam saat 20.30'da başlayacak karşılaşma A SPOR'dan naklen ekranlara gelecek. 



Muhtemel 11'ler:



Galatasaray: Carrasso, Linnes, Maicon, Denayer, Latovlevici, Tolga, Selçuk, Sinan, Feghouli, Yasin, Eren

Akhisarspor: Lukac, Aykut, Caner, Mustafa, Ömer, Serginho, Sissoko, Larsson, Eray, Kadir, Henrique

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı Manisa'da oynanmış ve Galatasaray yedek ağırlıkli bir kadro ile maça başlamasına rağmen mücadeleyi 2-1 kazanmıştı. Galatasaray'ın gollerini Ahmet Çalık ve Sinan Gümüş kaydetmişti. 

 

NASIL TUR ATLARLAR?



Final için Galatasaray'a her türlü galibiyet ve beraberlik yetiyor. Ayrıca 1-0'lık Akhisar galibiyeti de Aslan'a yarıyor, 2-1'de ise uzatmalara gidiliyor. 3-2'den itibaren tek farklı galibiyetlerin yanı sıra 2 ve üzeri farklı tüm skorlar Akhisar'ı finale taşıyacak.

Yeşil-siyahlı ekipte Galatasaray maçı öncesinde Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Yevgen Seleznov ve Bia Mujangi'nin sakatlıkları bulunuyor.

Bu arada turu geçen taraf Fenerbahçe - Beşiktaş ikilisinden biri ile karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası finali de 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Diyarbakır Yeni Stadyumu'nda oynanacak.