Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun

F5Haber'e Google News'te abone olun

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Youness Belhanda'ya sürpriz iki talip çıktı.

Fatih Terim'in "teklif gelmesi durumunda satabilirsiniz" dediği Belhanda için Katar Ligi takımlarından Al Duhail ve Al Rayyan resmen devreye girdi.

Transfer penceresinin kapanmasına 5 gün kala Galatasaray ile masaya oturan Al Duhail ve Al Rayyan yetkilileri, Belhanda için istenen bonservis bedelini sarı-kırmızılı yönetime sordu.

Belhanda'nın transferi için 5 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Galatasaray Yönetimi, bu rakamın ödenmesi durumunda Faslı futbolcunun transferine vize vereceğini iletti.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Belhanda'nın transferi için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyebileceklerini ileten Katar'ın iki kulübü, Galatasaray'dan gelecek olan cevaba göre 29 Ocak Cuma günü İstanbul'a geleceklerini iletti.

Hemen her fırsatta ailesi ile beraber Türkiye'de yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden ve Galatasaray'da kalmak istediğini dile getiren Belhanda, en azından bu sezonu sarı-kırmızılı forma altında tamamlayarak sezon sonunda kariyerine bir yön vermek istiyor.

.