Spor Toto 1'inci Lig'de 32'nci hafta mücadelesinde iddiası bulunmayan iki ekipten Altay evinde Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etti.

Altay mağlubiyeti ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, ligde kalarak camiaya karşı mahcup olmadıklarını söyledi.

Çapa, "İki takım adına da rahat bir karşılaşmaydı. Çünkü iki takımın da hedefi kalmamıştı. Bu maçları oynamak çok kolay olmuyor. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayıp 31 Ağustos tarihinde olanlar ve devam eden süreç. Bu sürede birçok şey kazandık. Sportif anlamda çok şey kazandığımızı düşünüyorum. Herkes bu takım ligde tutunamaz derken genç oyuncular kendini hep geliştirdi ve umutlarımızı ikinci devreye taşıdık. Devre arasında transfer sezonunun son gününe kadar bizi bekleyen oyuncularımıza teşekkür ederim. Taraftarlarımızın bize olan desteği göz ardı edilemez. Geriye 2 hafta kaldı. Bu maçları Eskişehirspor'un şanına yakışır bir biçimde oynayacağız. Bizim adıma zor bir süreçti. Eskişehirspor camiasına mahcup olmadığım için kendi adıma da çok mutluyum" ifadelerini kullandı.