Beşiktaş'ta seçimli olağanüstü genel kurul için artık geri sayıma geçildi. Siyah-beyazlı kulüpte daha önce yöneticilik yapmış olan, camianın önemli isimlerinden iş adamı Sinan Vardar, birçok konuda gündemi değerlendirdi. İşte Vardar'ın ifadeleri: Daha önce de söyledim, yine söylüyorum biz Vardar ailesi olarak "Kim Fikret Orman yönetiminden hesap sorarsa ona destek oluruz. Aksi takdirde oy vermeyiz. Bunu seçim açıklamalarında ilk madde olarak söylemeyen bizden bir tane oy alamaz. Çıkan adaylar bu konuda hassas olmalı. Beşiktaş'ın 4- 5 ay içerisinde yaklaşık 100 milyon Euro'ya (639 milyon TL) ihtiyacı var.

Ay sonuna kadar da 14 milyon Euro'ya ihtiyaç var. Çevresi, Fikret Orman'a, 'Bırakma' diyor ama her zaman sorumlu başkandır, iyiler de kötüler de ona sorulur. Diğer adaylar beni de arıyor ama ciddi bir para sıkıntısı olduğu için yönetim oluşturmada zorlanıyorlar. Camiada akil ve ekonomisi düzgün insanların kırgınlığı var, kulüpten uzaklaştılar. Onun için şu an Serdal Adalı ve Ahmet Nur Çebi, uygun bir liste oluşturmakta güçlük çekiyor. İkisi de aday olmayabilir. Ahmet Nur Çebi, bu seçime girmeli, yoksa bir daha da çıkmaması lazım. Beşiktaş'ı çok zor günler bekliyor. Ancak Beşiktaş küllerinden doğar, koca bir çınardır, öyle kolay kolay yıkılmaz.

Fikret Orman'ın kazanacağı çok şey var ama kaybedeceği bir şey yok. Duruma bakacaktır, aday çıkmazsa son gün "Kulübü zor durumda bırakmam, yine adayım" diyecek. Herkesle görüşüyor, harıl harıl çalışıyor. Ona abisi olarak söylüyorum; ben olsam ne yaparım biliyor musun, kendimi ibra ettirmem, inceletirim kendimi. Aklanırsam da başım açık giderim. Bu yönetimle ilgili çok ciddi şaibeler var. Devlete başvursun, kulübü denetlesinler. Hiçbir şey çıkmazsa kendisini sırtımda taşırım.

BİR futbol takımında antrenörün payı %10'dur. Şenol Güneş, iki yıl şampiyon olduktan sonra doğru transferler yapılsaydı şampiyon olmaya devam ederdi. Şenol hocanın sosyal medya trolleriyle altı oyuldu. Adamı rahat bırakmadılar. Ben küfür mü ettim ne yaptım da beni ihraç etmek istediler. Yazdıklarımın hepsi doğru çıktı. Divan Kurulu eski başkanı Yalçın Karadeniz borçla ilgili açıklama yaptı, başkanlığını aldılar. Beşiktaş'a önce demokrasi lazım. Bu ihraç edilenler ve edilmek istenenlerle ilgili muhakkak af çıkması lazım.

(Sabah)