Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Futbolumuzda iz bırakan yabancı golcülerden olan 50 yaşındaki Coulibaly, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'un forvet antrenörü olarak göreve başladı. Teknik Direktör Kazım Akgün'ün ekibinde takımla ilk antrenmana çıkan Coulibaly, forvet oyuncularına bire bir çalışma yaptırıp tecrübelerini paylaşacak.

Coulibaly gibi tecrübeli bir isim ile çalışmanın kendilerine ekstra katkı sağlayacağını belirten Kazım Akgün, "Daha önce Manisaspor’da da buna benzer bir uygulama yapmıştım. Manisaspor’da çalışırken, Murat Tosun’u teknik ekipte yer vermiştim. Başarılı golcü genç oyuncularımız ile yakından ilgilenip tecrübelerini oyuncularımıza aktarmıştı. O sezon forvet oyuncularımız başarılı bir performans ortaya koymuştu. Şimdi aynı uygulamayı Turgutluspor’da yapacağız. Türkiye’de birçok spor severin yakından tanıdığı ve attığı gollerle Türk futboluna damga vuran Coulibaly ile çalışacağız. Tecrübelerini oyuncularımıza aktaracak. Faydalı olacağına inancım tam" dedi.

"BİLGİLERİMİ AKTARACAĞIM"

Turgutluspor’da forvet oyuncularına tüm tecrübelerini aktarmak için çalışacağını belirten Fernand Coulibaly, "Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Bana güvenen ve burada olmama olanak sağlayan Başkanımız Taner Kestaneci ve Hocam Kazım Akgün’e teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte tüm tecrübe, bilgi ve donanımımı Turgutlusporlu oyunculara aktaracağım" açıklamasını yaptı.

DHA