Fenerbahçe Zenit maçı hangi kanalda? FB Zenit maçı şifresiz mi izlenebilecek sorusu sarı lacivertli taraftarların gündeminde. Fenerbahçe Zenit maçı canlı izleme yolları futbol severlerin merak konusu. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya temsilcisi Zenit ile 12 Şubat Salı günü İstanbul'da oynayacağı ilk maçı Fransız hakem Ruddy Buquet yönetecek. Ruddy Buquet'in yardımcılıklarını Guillaume Debart ve Julien Pacelli yapacak. Karşılaşmada Cyril Mugnier de dördüncü hakem olarak görev alacak.

FENERBAHÇE ZENİT MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Zenit 12 Şubat 2019 akşamı saat 20.55‘te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

AVRUPA'DA 229. RANDEVU

Avrupa kupalarında 44. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, daha önce oynadığı 228 karşılaşmada 83 galibiyet, 48 beraberlik alırken, 97 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Bu maçlarda rakip filelere 282 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 335 gol gördü.

‘‘

‘KUPA 2‘DE 114 MAÇ

Fenerbahçe, ‘Kupa 2‘ olarak adlandırılan UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi‘nde daha önce 114 maça çıktı.

Bu kulvarda daha önce oynadığı karşılaşmalarda sarı-lacivertliler, 48 galibiyet, 27 beraberlik ve 39 yenilgi yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu 114 maçta rakip fileleri 152 kez havalandırırken kalesindeki 147 gole engel olamadı.

İÇ SAHADA 113 MAÇTA 56 GALİBİYET

Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinde taraftarı önünde oynadığı 113 maçta 56 galibiyet elde etti.

İç sahadaki ilk Avrupa kupası maçında 13 Eylül 1959‘da Macaristan‘ın Csepel takımıyla 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, ev sahibi olduğu 113 karşılaşmanın 25‘inde berabere kaldı, 32‘sinde de yenildi.

Bu maçlarda rakip fileleri 165 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde 121 gol gördü.

FENERBAHÇE MAÇA HAZIR

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Futbolcular daha sonra gruplara ayrılarak pas ve 5‘e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanda, UEFA listesinde bulunan oyuncular ile olmayanlar ayrı gruplar halinde çalıştı.

‘‘

Tam takım halinde gerçekleştirilen antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Zenit maçının taktiğinin çalışıldığı öğrenildi. Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından kampa girdi.

MAÇA DOĞRU

Fenerbahçeli futbolcu Roman Neustaedter, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın karşılaşacakları Rusya‘nın Zenit takımının 2 aydır resmi maç oynamamasının kendileri için büyük avantaj olduğunu söyledi.

Ülker Stadı‘nda yarınki karşılaşma için düzenlenen basın toplantısında konuşan sarı-lacivertlilerin Rus futbolcusu, Zenit‘in çok iyi bir takım olduğunu belirterek şunları söyledi:

‘İyi bir takımla karşılaşacağız. Fiziksel olarak güçlü bir takım. Bireysel olarak da çok iyi oyuncuları var. Hepsini tanıyorum oradaki oyuncuların. Yüksek kaliteli bir takımla oynayacağız. Zor bir maç olacak. Bizim ligimizin ikinci yarısı başladı ama onlar daha resmi maç oynamadı. Özellikle ikinci toplar önemli olacak. Uzun boylu santrforları Dzyuba var. Baskı olunca ona uzun top atacaklar. Önemli olan ondan seken ikinci topları alabilmek.‘

Zenit‘in 2 aydır resmi maç oynamadığını hatırlatan Neustaedter, ‘Bu bizim için bir avantaj. Onlar hazırlık dönemini geride bıraktı. Resmi maçlarla hazırlık maçları her zaman farklıdır. Bizim için en büyük avantaj, onların 2 aydır resmi maç oynamaması olacak.‘ ifadelerini kullandı.

Neustaedter, sezon sonu bitecek sözleşmesi içinse, ‘Bilmiyorum bunu. En önemlisi yarınki maç, benim geleceğim değil.‘ değerlendirmesinde bulundu.