Beşiktaş Kulübü internet sitesinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Suriye'nin Azez bölgesinde askerlerimizle teröristler arasında çıkan çatışmada bir askerimizin şehit olduğunu bir askerimizin yaralandığını, Hakkari'deki bir üs bölgesine teröristler tarafından yapılan hain saldırı sonucu üç askerimizin şehit olduğunu bir askerimizin de yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise "Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan askerimize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerimize acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Hidayet Türkoğlu'ndan şehitler için taziye mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da taziye mesajı yayımladı. Türkoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Hakkari ve Suriye'de çıkan çatışmalarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."