Fenerbahçe'de son dakika transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ayew ile 4. transferini yapan sarı-lacivertli takımda diğer transferler için girişimler tüm hızıyla sürüyor. Özellikle forvet ve bir orta saha oyuncusu daha transfer yapmaya hazırlanan Fenerbahçe'de taraftar heyecanla bu transferleri bekliyor. İşte 27 Temmuz son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar...

FENERBAHÇE YUSUF ACER'İ İSTİYOR

Berke Özer ve Barış Alıcı'yı Altınordu'dan kadrosuna katan Fenerbahçe bu kez sol bek Yusuf Acer'i istiyor. 21 yaşındaki oyuncu için Atiker Konyaspor ve bazı Süper Lig kulüpleri de devrede.

Fenerbahçe'de genç oyuncu operasyonu devam ediyor. Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu gibi yıldız adaylarını kadrosuna katan Sarı-Lacivertli ekip bu kez Altınordu'nun sol beki Yusuf Acer'i gündemine aldı.

İstikrarı ile dikkat çekiyor

Son 3 sezondur genç yaşına rağmen Altınordu ile Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Yusuf Acer yaklaşık 90 maçta forma giydi. Fenerbahçe dışında Yusuf Acer ile Atiker Konyaspor ve bir kaç Süper Lig kulübü daha ilgileniyor.

Bu akşam gözler Yusuf Acer'de olacak

Bu akşam Fenerbahçe ile Altınordu arasında oynanacak dostluk maçında Yusuf Acer'in karşılaşmaya 11'de başlaması bekleniyor. Sportif Direktör Comolli ve Cocu Yusuf'u bu akşam daha dikkatli izleyecek.

Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı'nın uzun süren sakatlıkları ve istikrarsız görüntüsü nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr

FENERBAHÇE İÇİN CAICEDO İDDİASI

Teknik direktör Phillip Cocu'nun bilgisi dahilinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Andre Ayew'i kiralık olarak kadrosuna katmasının ardından gözünü forvet transferine çevirdi.

İlk olarak geçen sezon kiralık olarak forma giyen Vincent Janssen'le görüşen Sarı-Lacivertliler'in listesinde alternatifler isimler de yer alıyor.

Bugün İtalya basınında yer alan iddiaya göre; Fenerbahçe, Lazio'da forma giyen Ekvadorlu forvet Felipe Caicedo ile temas halinde. Geçtiğimiz haftalarda Bursaspor'un kadrosuna katmak istediği öne sürülen 29 yaşındaki futbolcu için Sarı-Lacivertlilerin nabız yokladığı belirtildi.

Geçen sezon Lazio'da 22 lig maçında yalnızca 3 gol kaydeden Caicedo, özellikle fizik gücü ve sırtı dönük başarılı oyunuyla dikkat çekiyor.

68 kez Ekvador Milli Takımının formasını giyen Felipe Caicedo'nun kariyerinde Basel, Manchester City, Sporting Lizbon, Malaga, Levante, Lokomotif Moskova, El Cezire ve Espanyol gibi kulüpler bulunuyor.

JANSSEN İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fenerbahçe, Janssen'in kiralama konusunda görüşmelere başladı. Andre Ayew transferiyle şova başlayan Fenerbahçe'de gözler forvet transferine çevrildi. Habertürk'ün haberine göre; Fernandao'nun satılması sonrası bu mevkide tek isim olarak Roberto Soldado kalırken Sarı-Lacivertliler, eski golcüsü Vincent Janssen'i tekrar kiralama konusunda girişimlerini hızlandırdı.

İngiliz ekibi Tottenham'la aradaki ufak pürüzleri halletmeyi amaçlayan sportif direktör Damien Comolli, Hollandalı golcüyü Benfica ile 7 ya da 8 Ağustos'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu maçında kadroda yer almasını hedefliyor.

Adı Fenerbahçe ile transfer dedikodularına karışan 24 yaşındaki Hollandalı forveti, ABD kampı kadrosuna almayan ve İngiltere'de bırakan Pochettino, "Vincent'ın durumu gayet açık" diyerek, yıldız futbolcuyu gelecek sezon kadrosunda düşünmediğini söylemişti.

SALİH'İ EMPOLİ İSTİYOR

İtalya Serie A takımı Empoli'nin, Fenerbahçe'den Salih Uçan'ı transfer etmek istediği öne sürüldü.

Corriere dello Sport'ta yer alan haberde; Empoli'nin yeni teknik direktörü Aurelio Andreazzoli'nin, Salih Uçan'ın Roma da oynadığı dönemde, sarı kırmızılı ekibin antrenörlüğünü yaptığı ve ikilinin o günlerden tanışıklığının olduğu belirtildi. Andreazzoli'nin kulüp yönetimine de Salih Uçan'ın transferi için talimat verdiği ve kısa süre içerisinde görüşmelerin başlayacağı belirtildi.

Andreazzoli'nin Salih Uçan'ın Sion'da oynadığı 20 maçı izlediği ve Türk orta sahanın gösterdiği performansı tatmin edici bulduğu notu düşüldü.

Fenerbahçe'nin Bucaspor'dan 1.55 milyon Euro bonservisle aldığı ve önce Roma'ya ardından Sion'a kiraladığı Salih Uçan, geçen sezonu 20 maçta 2 gol ve 4 asistle tamamlamıştı.

FENERBAHÇE'DEN DIEGO REYES İÇİN TEKLİF

Fenerbahçe'de bir süredir devam eden transfer sessizliği Andre Ayew'in duyurulması ve yıldız oyuncunun Türkiye'ye gelmesiyle son bulmuştu.

Soldado hala tek!

Hücum hattında Valbuena, Ayew, Dirar, Giuliano gibi oyuncularla müthiş bir güce ulaşan Sarı Lacivertliler, Janssen transferini de bitirerek Soldado'nun yalnızlığını bitirmek istiyor.

Sırada savunmanın göbeği var

Golcü transferinin yanında bir orta saha bir de stopr arayan Fenerbahçe'de Neustadter-Skrtel ikilisine güven çok az. Bu yüzden mutlaka bir stoper takviyesine ihtiyaç duyuluyor.

Fener teklifini yaptı

Bu isimlerin başında ise Porto'nun sözleşme uzatmadığı ve serbest bıraktığı Diego Reyes geliyor. 25 yaşındaki Meksikalı stoperin menajerine Fenerbahçe'nin resmi teklif yaptığı öğrenildi.

Wolves, Newcastle, West Ham...

Wilshere ve Bolasie'de olduğu gibi Kanarya'nın rakipler çok ve güçlü... Premier Lig'den Newcastle ve West Ham'ın istediği oyuncu için son olarak Wolverhampton Wanderers da teklif yaptı.

Dizinden sakatlık yaşadı

53 kez Meksika Milli takımı forması giyen Reyes, dizindeki sakatlıktan ötürü Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda forma giyemedi.

Hakan Ateşler