Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Sarı-lacivertliler yeni sezon öncesi 5 hazırlık maçına çıkarken bu karşılaşmalardan 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak taraftarına umut verdi. Son olarak Kanarya Greuther Fürth'ü 3-2'lik skorla geçti.

Transfer çalışmalarını da sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Samatta için 6 milyon Euro'luk bir zorunlu satın alma opsiyonu kullandı.

Takımdaki harcama limiti ve oyuncu giderlerini de düşünen Kanarya, bonservisleri elinde olan Serdar Dursun ve Steven Caulker'ı da renklerine bağladı.

Sözleşmeleri sona eren Gökhan Gönül ve Papiss Cisse ile yenilemeyen sarı-lacivertli takım; Michael Frey, Harun Tekin ve Deniz Türüç'le de yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz sezon hücum hattından gerekli skor katkısını sağlayamayan Fenerbahçe, transferde önceliği ise forvet bölgesine verdi.

Transferde teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda hareket eden Kanarya, 3 santrforu gündemine aldı. İşte o futbolcular ve son detaylar...

Fenerbahçe geçtiğimiz yaz 18.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Lazio'ya sattığı Vedat Muriqi'yi tekrar renklerine bağlamak istiyor.

Çizme temsilcisinin 3 günlük izin vermesinin ardından İstanbul'a gelen Kosovalı golcünün, sarı-lacivertli yöneticilerle görüştüğü iddia edilmişti.

27 yaşındaki oyuncu için Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin son kararının bekleneceği öğrenildi. Muriqi geçtiğimiz sezon İtalyan ekibinde 34 maça çıkarken sadece 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

Trabzonspor'daki performansının ardından Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth, burada istediği performansı gösteremedi.

F.Bahçe, Norveçli golcü için Alman kulübüne 2 farklı teklif sundu ve beklemeye geçti.

Sarı-lacivertlilerin ilk teklifi, yıldız futbolcuyu 11 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralamak istediğini bildirdi.

Eğer bu teklif kabul edilmezse Kanarya ikinci teklif olarak ise, 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ve 25 yaşındaki golcünün 3.3 milyon Euro'luk maaşının tamamını karşılama teklif edecek.

Vitor Pereira'nın da Sörloth konusunda ısrarcı olduğu belirtilirken, transferde eski takım arkadaşı Jose Sosa'nın da devrede olduğu belirtildi.

MIGUEL BURJA

Fenerbahçe iki isimle mutlu sona ulaşamaması halinde rotayı ise Brezilya'ya çevirecek. Sarı-lacivertlilerin forvet adayları arasında Palmeiras forması giyen Miguel Borja olduğu iddia edildi.

28 yaşındaki forvet, geçtiğimiz sezon Palmeiras'la 22 maça çıktı. Kolombiyalı golcü bu karşılaşmalarda 14 gol atarken 2 de asist yaptı. Oyuncunun sözleşmesi Aralık 2022'de sona eriyor.

Aspor