Fotomaç yazarı Emre Bol, Fenerbahçe ile ilgili gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Gazeteci, Fenerbahçeli 2 yöneticinin tekme tokat kavga ettiğini iddia etti.

İşte Emre Bol'un açıklamaları;

"Samandıra'da bazı sıkıntılar var. Şimdi mesela Samandıra'da Comolli'nin bazı yetkilerinin elinden alındığını duyuyoruz ama sadece Samandıra'da değil, yönetim içerisinde de bazı sıkıntılar var. Duyuyorum bazı şeyleri ve kulaklarıma inanamıyorum. Tuhaf tuhaf şeyler duyuyorum. İki tane yönetici kulüp binasının içerisinde tekme tokat birbirlerine giriyorlar. Arkasından yine iki tane farklı yönetici... Onlar da bayağı seslerin yükseldiği bir tartışma sonrası tekme tokat kavga edecek pozisyonlara geliyorlar.

Futbolcular genç insanlar. Bunları bu genç insanlar yapsa cahilliğine verirsin, 'adrenalini yüksek, maçtan çıktı, antrenmandan çıktı, kavga etti' dersin. Koca koca iş adamlarının tekme tokat kavga etmesi ne demek ya! Ali Bey'le ilgili olumsuz bir şey söylemek istemiyorum. Neden? Çünkü iyi niyetle yaklaşıyor, cebinden bir sürü para verdi adam. Bak şimdi forma sponsoru da kendileri oldular. Yani bir şeyler yapmaya çalışan çaba gösteren bir adam var ama öte yandan dışarıdan olaylara bakan herkes bir yönetim acziyeti olduğunu, yönetimde sıkıntılar olduğunu düşünür. İki tane Galatasaraylı yöneticinin tekme tokat kavga ettiğini hiç duydunuz mu?

Koca koca kelli felli iş adamları bunlar ayıp ya! Kavgaya sebep ise yetki karmaşası gösteriliyor. 'Sen benden daha yetkilisin, ben senden daha yetkiliyim' tartışmaları... Yöneticilerin isimlerini vermek de şu anda istemiyorum ama önümüzdeki günlerde isimlerini de vereceğim."