Ümit Avcı'dan iddaa analizi

Olympiakos bu sezon çok farklı bir kimlikte olduğunu gösteriyor. Panathinaikos ile oynanan derbiyi 93 sayı yiyerek kaybetmeleri çok gördüğümüz bir durum değildi. Blatt ile daha farklı bir tempoda oynadıkları için birçok maçları da yüksek skorlarla bitiyor.

Fenerbahçe de hücum performansı oldukça iyi bir ekip. Rakibinin temposuna ayak uydurmak zor olmayacaktır. Ayrıca temsilcimizin de savunma konusunda zaman zaman yaşadığı sıkıntılar malum. Özellikle Vesely kenardayken boyalı alan savunmasında aksamalar yaşanıyor.

Spanoulis gibi bir organizatörün bulunduğu takım, bunları artıya çevirmekte zorlanmaz. Yani iki takım da skor bulmakta sıkıntı yaşamaz. 'ÜST'

Euroleague maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Gökhan German'dan iddaa analizi

Haftanın en zor maçlarından biri.

Fenerbahçe, Olympiakos deplasmanında son iki maçını kaybetti. Yeni transfer Eric Green henüz uyum sağlayamadı. Olympiakos son 4 maçta 3 yenilgi aldı. Geçen hafta Atina derbisinde Panathinaikos'a kaybettiler. Bu maça daha konsantre çıkacaklardır.

Fenerbahçe 6 maçta 5 kez kazandı. Nispeten rahatlar. Atina ekibinde Strelnieks ve Agravanis'in sakatlıkları sürüyor.

Taraf bahsi yapmak zor. Olympiakos, Blatt yönetiminde geçmiş yıllara oranla daha tempolu ve hücum basketbolu oynuyor. Fenerbahçe de ligin en çok sayı atan takımlarından. Bu maçta toplam sayı barajının aşılacağını düşünüyorum. 'ÜST'

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!