Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Şimdiye kadar Everton'dan Henry Onyekuru ve Akhisarspor'dan Muğdat Çelik'i transfer eden sarı kırmızılılarda savunma bölgesine yapılacak takviye üzerinde duruluyor. Bu süreçte öne çıkan isimleri beğenmeyen Fatih Terim'in son gözdesi ise Alman stoper oldu!

Geçen sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren Schalke 04'ün kaptanı Alman stoper Benedikt Höwedes, Fatih Terim'in listesinde ilk sırada yer alıyor. Jason Denayer, Manchester City'den bir sene daha kiralanamazsa Galatasaray, Höwedes ile anlaştıktan sonra kulubü Schalke 04 ile anlaşma zemini arayacak.

Galatasaray'ın Höwedes'i kiralamak için Alman ekibi Schalke 04'e teklif yapacağı konuşuluyor. Höwedes'in pozisyon bilgisi ve oyun tarzı da Fatih Terim tarafından takdir ediliyor.

Galatasaray'da en ucuz adam Maicon!

Benedikt Höwedes kimdir?

Almanya'nın Haltern kasabasında 29 Şubat 1988 yılında dünyaya gelen Benedikt Höwedes, Alman milli takımında da forma giydi. Stoper bölgesinde mevkisinin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Höwedes zaman zaman Almanya milli takımında sol bek pozisyonunda da görev yaptı.

Futbol hayatına Tus Haltern ile başlayan Höwedes daha sonra Schalke 04'ün altyapısında transfer oldu ve geçen sezon Juventus'a kiralanması dışında kariyerinin tamamında Schalke 04 forması giydi.