"Benfica maçı bundan daha zor geçecek"

"Sezonun en istekli maçını oynadık. Maçın kalitesi de çok yüksekti. İlk 20-30 dakika çok yüksek tempoyla oynadık. Maçın genelinde direk oynayan, direk pozisyona giren, oyunu kontrol eden bizdik. 3 puan önemli ama oyuncular oynadığı oyundan zevk aldı. 13 hafta büyük bir zaman dilimi. Burada bizi ilgilendiren, kendi yaptıklarımız. Puan kaybetmememiz gerekiyor. Başlarken de üç kulvarda başladık, şimdi de üç kulvarda devam ediyoruz. Benfica maçı bundan daha zor geçecek, inşallah geçmez. Sonra üç gün sonra Kasımpaşa. Umuyorum sakatlık olmaz, Ümit ederim az ceza yeriz."
 
"Diagne varsa penaltı atar, yok başkasına attırırız."
 
"Hiçbir zaman şampiyonluk iddiasından..."

"Galatasaray'ın hiçbir zaman şampiyonluk iddiasından vazgeçtiğini kimse söyleyemez. Burası Galatasaray Kulübü. Bütün hedefleri kazanmak için çıkarız. Dün de iddiamız vardı, bugün de var. Başka takımlar bizi ilgilendirmiyor."
 
"Hakemler de insandır, hata yapabilir, olaya öyle bakmak lazım."
 
"Maicon'a kulübüm adına, oyuncularım adına teşekkür ediyorum"

"Maicon bir teşekkürü hak ediyor. Yaptığı hem insan olarak, hem de insani olarak alkışı hak ediyor. Oyna dedik oynadı, oynama dedik, oynamadı. Tam bir profesyoneldi. Maicon'a kulübüm adına, oyuncularım adına teşekkür ediyorum. Böyle oyuncular hep olsun."
 
"Marcao ile Luyindama'yı uzun zamandır izlettiriyoruz ve ikisi de biri sağ ayaklı, biri sol ayaklı, ikisinin de topu oyuna sokma yeteneği yüksek, bu benim için önemli. Hem teknikleri, hem atletik yapıları, hem de gençlikleri bizim için seçim kriteri olmuştur. Bir takım düşünün ki, her an, her saniye hücum için çaba sarf ediyor. Bu kadar çok adamlar hücum edince bazı pozisyonları da vereceksiniz. İnşallah orta sahamızın düelloları daha çok kazandığı maçları da göreceğiz ve temaslı oyunu artırabilirsek, daha iyi olacak."
 
"İstiklal Marşı'nı kenarda çok güzel söylüyoruz"

"Yerli - yabancı konusunu kim gündeme getiriyorsa, bir ajandasına bakmak lazım. Bana göre ajandasına bakın. 11 yabancı sahaya çıkıyor diyenler, kupa maçlarında sahaya çıkan yerli ve hatta akademimizden çıkan oyuncularımızdan aynı oranda bahsediyorsa, samimidir. Ondan da bahsediyorsa, takdir etmek lazım. Bir taraftan az bahsediyorsa samimi değildir. Biz İstiklal Marşı'nı kenarda çok güzel söylüyoruz. Ay-yıldızı da biz en iyi şekilde temsil ettik, İstiklal Marşı'nı da en iyi biz söyleriz. Söylemek yetmez, yürekte de İstiklal Marşı'nı yaşamak gerekir."
    
"Bundan sonra yakınını kaybetmiş kimselere 'kaç yaşında?' diye sormayacağım. Gidenin yaşı kaç olursa olsun, kalanın yarasının derin olduğunu öğrendim."