Erol Bedir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımın  kadrosuna gelecek sezon için önemli oyuncular katmayı hedeflediklerini dile  getirdi.
 
Kulüp bütçesiyle ilgili kararın birkaç gün içerisinde netleşeceğini  açıklayan Bedir, "Belirlenecek bütçe ile de Kayserispor'u daha yukarılara  taşıyacak transfer hamlelerini yapacağız. Zaten birçoğunu da yaptık. Şu anda  bunları söylemek istemiyorum. Şimdi tamamladığımız oyunculardan ikisini söylesem,  'yok canım o kadar da değil' dersiniz. Yaptığımız transferler de var, yapacağımız  da var." diye konuştu.
 
Takımda 11 oyuncunun sözleşmesinin biteceğini aktaran başkan Bedir,  "Bunlardan biri de Kana Bıyık. Geçtiğimiz hafta itibarıyla 40 puanı yakalamadan  kimseyle görüşmeme kararı almıştık. Zannederim önümüzdeki haftadan itibaren  defterimizi önümüze alıp ne yapacağımıza karar veririz." ifadelerini kullandı.
 
Teknik direktör Hikmet Karaman ile gelecek sezon da devam etme  arzusunda olduklarını vurgulayan Bedir, "Hikmet hoca kendini bizden daha fazla  Kayserisporlu, Kayserili addediyor. O bizden daha heyecanlı. Pırıl pırıl bir  insan. Bu şehre de yakışır. İnşallah önümüzdeki sezonda da Hikmet hoca  Kayserispor'un başında olur." şeklinde konuştu.
 
"Şehir olarak kenetlenmemiz lazım"
 
Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyetle 40 puana ulaştıklarını ve  ligde son iki hafta öncesi rahatladıklarını söyleyen Erol Bedir, gelecek  sezonlarda çok daha başarılı olmaları gerektiğini belirtti.
 
Sezonun ilk yarısında deplasmanda Kasımpaşa'yı yenerek kötü gidişe son  verdiklerini, yine bir Kasımpaşa galibiyetiyle rahat bir konuma geldiklerini  söyleyen Bedir, "Karşılaşmadan önce oyuncularla iki defa görüştüm. Onlara, '17  hafta evvel Kasımpaşa maçı ile kurtuluş mücadelemizi, gurur mücadelemizi  başlattık. Bu işi Kasımpaşa maçıyla bitirelim' dedim." ifadelerini kullandı.
 
Futbolcuların da kendisine inandığını ve çok şansızlık yaşamalarına  rağmen maçın sonunu iyi bitirdiklerini dile getiren Bedir, şöyle konuştu:
 
"Bu maçta kenardan gelen her oyuncu katkı yaptı. Haftalardır forma  giymeyen Asamoah Gyan girdi, sanki devamlı oynuyormuş gibi mücadele etti. Netice  olarak oyuncularımı kutluyorum, tebrik ediyorum. İnşallah Kayserispor bundan  sonraki sezonlarda bunun çok üzerinde başarılar kazanır. Bunun için şehir olarak  kenetlenmemiz lazım. Bu birkaç kişinin yapabileceği iş değil. Büyük bir  organizasyon. Tümüyle kenetlenmeden olmaz."
 
"Deniz Türüç, Türkiye'de transferin gözdesi"
 
Bedir, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın  Kayseri'ye gelip, oyuncuları Deniz Türüç'le ilgili kendileriyle görüştüğü  yönündeki iddiaları yalanladı.
 
Böyle bir görüşmenin olmadığını kaydeden Bedir, sözlerini şöyle  tamamladı:
 
"Deniz Türüç, Türkiye'de transferin gözdesi. Yabancı ülkelerden de  Deniz ile ilgili bir takım girişimler var. Tabii herkes bir yerlerden nabız  yoklamaya çalışıyor. Sonuçta Deniz'in sözleşmesinde çıkış maddesi var. Onu  ödedikleri zaman, kimsenin Kayseri'ye gelmesine gerek yok. Benimle görüşmesine  gerek yok. Banka dekontunu görürsek, zaten Deniz gitmiş olur. Tabii Deniz de  isterse. Ben Deniz'in burada mutlu olduğunu düşünüyorum. Onun burada büyük bir  takımda oynadığını düşünüyorum."