TRABZONSPOR'UN prensipte anlaşma sağladığı ve önceki gün gece geç saatlerde kente getirdiği Kamerunlu orta saha oyuncusu Eric Ayuk'un transferinde ünlü sanatçı Rafet El Roman'ın etkili bir rol oynadığı ortaya çıktı. 21 yaşındaki Kamerunlu oyuncuyu bir sohbette Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na önerdiğini söyleyen Trabzonlu sanatçı transferinin detaylarını anlattı. Rafet El Roman yaşanan gelişmeler ilgili şunları söyledi: 

BAŞKAN İZLEDİ VE ÇOK BEĞENDİ

Eric'i bir menajer arkadaşım önerdi. ‘Çok iyi bir çocuk, başka yerden de teklif var' dedi. O anda dedim ‘Neden Trabzonspor'a böyle bir iyilik yapmıyoruz. Transfer ücreti de çok iyi, uygun. Ben başkanla konuyu bir konuşayım.' Sayın Ahmet Ağaoğlu ile konuştuk, kendisine videoları attık. ‘Hemen bavulunu toplasın gelsin' dedi. Sonra bunlar ‘Bonservis ücreti ne olacak?' diye sordular. Ben kendilerinden rica ettim. Dedim ki ‘Bonservis ücreti almayalım.' 

CAMİAYA HAYIRLI UĞURLU OLSUN 

Sen şu anda ABD'de 2. Lig'de oynuyorsun. Çok iyisin, yeteneklisin. Bonservis ücretini ödememek için ben elimden gelen gayreti gösterdim. Bonservis ücretini benim ödediğim doğru değil. Ama ‘Trabzon'a da ödetmedim' öyle diyelim. Gerçek budur. İnşallah güzel bir sözleşme olur. Trabzonspor camiasına, taraftarımıza, takımımıza hayırlı uğurlu olur.