Gelecek sezonla ilgili hedeflerini anlatan Ali Çetin, "Yeni sezonda yönetim olarak göreve bomba gibi devam edeceğiz. Hedeflerimizi yine yüksek tutacağız. Süper Lig'deki ilk sezonumuzda amacımız ligi ilk 5 takım içerisinde bitirmek. Aslanlar gibi Denizli'yi Süper Lig'de temsil edeceğiz. Gereken takviyeleri yapacağız. Denizlispor'un fazlası olacak eksiği olmayacak" dedi.

Zorlu bir süreçten çıkıp hedefe ulaştıklarını kaydeden Çetin, "Görevi devraldığımız 9. haftada, 'O sene bu sene' dedik. Yönetim olarak gece gündüz çalıştık. Çok önemli bir başarı elde ettik. Kentin Süper Lig özlemini dindirmeyi başardık. Bu takım yoktan var oldu, adeta Denizlispor küllerinden doğdu. Yaklaşık 8 aydır bir kuruş gelirimiz olmadan mücadele ettik. Harcamalarımızı ise proje ve bağışlarla yaptık, takımı bu şekilde yönettik ve Süper Lig'e çıktık. Bu başarı tüm camiamıza aittir, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Görevi bırakacaklarına dair çıkan söylentileri yalanlayan Ali Çetin, "Taraftarlarımız bu söylentilere itibar etmemeli. Bir kaptan denizde gemiyi yüzdürmeli. Hiç kimse sizin fırtınalarla boğuştuğunuza bakmıyor. Gemiyi limana yanaştırıp yanaştıramadığınıza bakıyor. Allah bize Süper Lig'i nasip etti, bu gemiyi limana yanaştırdık. Bundan sonra da okyanusa açılıyoruz. Görevimizin de başındayız. Yıllarca bu okyanusta devam etmek istiyoruz. Kentimizi Süper Lig'de başarıyla temsil edeceğiz" diye konuştu.

STAT KAPASİTESİ ARTACAK

ABALI Denizlispor Başkanı Ali Çetin, kente yapılması planlanan yeni bir stat projesi olduğunu hatırlattı. Yeni stadın yapımının 3 yılı bulabileceğini aktaran Çetin, "Bu süre zarfında mevcut kullanımda olan Denizli Atatürk Stadı'nda değişiklikler yapmayı planlıyoruz. Taraftarların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için, açık bölümlerin üzerini kapatmak istiyoruz. Açık tribünün üzerine bir kat daha inşa edip, stat kapasitesini de 20 bine çıkarmak için proje hazırladık" cümlelerini kullandı.

DHA