Kulüp binasındaki imza töreninde konuşan Aynes Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Serin, 3. sezondur Denizlispor'a sponsor olduklarını, desteklerinin süreceğini söyledi.

Denizlispor'un bu sene forma ve şort reklamlarını teklif ettiğini, kendilerinin de seve seve kabul ettiğini belirten Serin, şöyle konuştu: “Ekonomik bakımdan güçlü bir Denizli'nin yanında, spor olarak da güçlü bir Denizlispor istiyoruz. Bu sene Denizlispor yönetimi bize bir jestte bulundu. Bir miktar para artışı karşılığında forma ve şort reklamını teklif ettiler. Biz de seve seve kabul ettik. Denizlispor formasını daha iyi bir fiyata satsalardı da bizim sponsorluk desteğimiz devam edecekti.”

Nevzat Serin, bu sene Denizlispor'u daha iyi yerlerde görmeyi arzu ettiklerini kaydederek, “ Denizlispor'un puan cetvelinde daha iyi yer bulmasını istiyoruz. Yönetim, yapılan transferleri işaret ederek, Denizlispor'un bu sene daha iyi bir yerde olacağını sözle garanti etti. Artık rahat bir maç seyretmek istiyoruz. Her sene, düşecek mi, kalacak mı, hoca değiştir, yeni transfer yap, devre arası takviye yap, böyle bir stres yaşamak istemiyoruz” dedi.

Denizlispor Asbaşkanı Zafer Göşin de Aynes'in bu sene ile birlikte 3 yıldır Denizlispor'a sponsor olduğunu, forma ve şort reklamları ile stat reklamları dahil toplam 300 bin TL'ye anlaştıklarını söyledi.

Konuşmanın ardından, Gökşin ve Serin, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

İmza töreninde, Denizlispor Başkan Yardımcısı Hasan Kıbrıslıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Değirmenci de hazır bulundu.