Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Avrupa'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde son finalist Çarşamba gecesi belli olacak. 29 Mayıs'ta İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliği yapacağı organizasyon öncesi yarı final rövanşında Chelsea, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı İspanyol devi Real Madrid'i İngiltere'de ağırlayacak. Chelsea'de Kovacic, Real'de Carvajal, Vazquez ve Varane yok. Konuk ekipte sandık görevlisi olduğu için rövanşa gitmeme durumu olan Marcelo da sorunu çözüldükten sonra kafileye dahil edildi. Seçim merkezine giden Brezilyalı sol bek, burada bir süre görevini icra ettikten sonra yerine bakacak yedek kişinin sorumluluğu üstlenmesiyle rahat bir nefes aldı.

İşte tur ihtimalleri...

90 dakikanın 1-1 bitmesi halinde karşılaşma uzayacak. Golsüz beraberlik, Chelsea'ye turu getiriyor. Ancak 2 gol ve üstü (2-2 ve 3-3 gibi) her türlü skor eşitliğinde bu kez deplasmanda daha fazla gol atan Real, adını finale yazdıracak.

Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Stamford Bridge'de oynanacak Chelsea - Real Madrid maçını Daniele Orsato yönetecek. 5 Mayıs Çarşamba günü TSİ 22.00'de başlayacak dev maç beIN Sports Haber'den şifresiz olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Chelsea - Real Madrid muhtemel 11'ler:

Chelsea: Mendy, Christensen, Thiago Silva, Rüdiger, Azpilicueta, Jorginho, Kante, Chilwell, Mount, Havertz, Werner

Real Madrid: Courtois, Valverde, Ramos, Militao, Nacho, Casemiro, Kroos, Modric, Asensio, Vinicius, Benzema