Galatasaray'ın sezon başında ısrarla istediği ancak alamadığı Moussa Dembele, Celtic'teki performansıyla sarı kırmızılıları pişman etti.

Sezon başında Fullham'la sözleşme yenilemeyen ve bonservis bedelsiz olarak İskoçya Ligi ekiplerinden Celtic'e transfer olan Fransız futbolcu, yeni takımında 21 resmi maça çıkarken 15 gol atma başarısı gösterdi.

75 MİLYON TL KONUŞULUYOR

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'ye 2 gol atarak dikkatleri üzerine çeken futbolcu Daily Mirror'ın iddiasına göre Jose Mourinho'nun göz hapsinde. Celtic'in bu hafta oynayacağı lig karşılaşmasının Manchester United scoutları tarafından izleneceği aktarılırken genç oyuncu için 20 milyon sterlinlik (75 milyon TL) bir bonservis rakamı belirlendiği ifade edildi. Kırmızı Şeytanlar'ın izlediği futbolcuların başında gelen Dembele, Avrupa futbolunun en iyi genç yetenekleri arasında gösteriliyor.

DEĞERİ 3 MİLYON EURO

Transfermarkt değeri 3 milyon Euro olan futbolcu için şimdiden astronomik rakamlar telafuz edilirken genç oyuncunun gelecekte de Fransa Milli Takımı'nda forma giymesinin beklendiği aktarıldı.