Bin 239 dakika ile Bursaspor‘un en uzun forma giyen futbolcusu olan Kara, önümüzdeki hafta oynanacak olan Antalyaspor maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig‘in 14 haftası geride kalırken Bursaspor 19 puan topladı. Teknik direktör Samet Aybaba‘nın en güvendiği isim ise son 8 maçta Aytaç Kara oldu. Erzurumspor maçından önce Ertuğrul Ersoy ve Barış Yardımcı, takımın en çok forma şansı bulan isimleriydi. Ertuğrul‘un cezası sebebiyle oynayamaması, Barış Yardımcı‘nın da ilk 45 dakika sonrası oyundan alınması, zirveye Aytaç Kara‘yı çıkardı.

Başarılı futbolcu, bin 239 dakika ile Samet Aybaba‘nın en çok süre verdiği isim oldu. Aytaç‘ı, bin 216 dakika ile Barış, bin 170 dakika ile de Ertuğrul takip etti. Ancak Aytaç Kara, önümüzdeki hafta oynanacak olan Antalyaspor maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

‘Yaz dostum +3‘

Sahadaki başarısının dışında sosyal medyada verdiği mesajlarla da dikkat çeken Bursaspor‘lu Aytaç Kara, BB Erzurumspor galibiyeti sonrası Twitter hesabından yaptığı ‘Yaz dostum +3‘ paylaşımı ile dikkat çekti.

Yeşil Beyazlı futbolcu Aytaç Kara galibiyet sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.

Milli oyuncu Twitter hesabından; ‘Bütün takım arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık. Bizi tribünde yalnız bırakmayan dualarıyla destek olan herkese teşekkürler. Yaz dostum +3‘ şeklinde paylaşım yapan Kara mesajın sonuna 3 de Timsah emojisi koydu.