Sarı-siyahlı ekip, ligin 32. haftasında konuk edecekleri Büyükşehir  Belediye Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı  Tesisleri'nde sürdürürken Ali Ravcı, gazetecilere açıklamada bulundu.
 
Geçen hafta oynadıkları Akhisarspor karşısında galibiyetle döndükleri  için mutlu olduklarını belirten Ravcı, "Önümüzde Erzurumspor maçı var. İnşallah  sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız. Ligin ilk yarısı bizim için iyi  geçmişti, ikinci yarı kötü gidişatımız oldu. İlk 5 hedefi de yarım kalmıştı. O  yarım kalan ilk 5 hedefini tamamlamış oluruz." diye konuştu.
 
Takımda Donald'ın sarı kart cezalısı olduğunu ve Erzurumspor  karşısında forma giyemeyeceğini hatırlatan Ravcı, sakatlığı bulunan diğer  oyuncuların ise maça hazır olacağını dile getirdi.
 
Ravcı, ligden düşmemek için mücadele eden iki takımla oynayacaklarının  hatırlatılması üzerine Ravcı, "Rakiplerin durumu çok bizi ilgilendirmiyor, bizim  de bir hedefimiz var." şeklinde cevap verdi.
 
Ravcı, "Gelecek sezon için yönetimle bir görüşmede bulundunuz mu?"  sorusu üzerine, "Şu ana kadar herhangi bir şey konuşulmadı, sezon sonuna kadar  zaten bu süreç. Biz sezon sonuna kadar takımı iyi bir şekilde götürmeye  çalışacağız. İlk iki hafta puansal olarak bizim için müthiş geçti. Amacımız,  bundan sonraki üç haftada toplayabildiğimiz maksimum puanları toplamak."  ifadelerini kullandı.