Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Çaykur Rizespor’u son dakika golüyle 1-0 yenen Beşiktaş’ta iki yıldız maç sonunda tartıştı. Atiba Hutchinson ile Ricardo Quaresma bitiş düdüğünün ardından saha içerisinde tartışma yaşadı.

Fabri, Necip Uysal ve Caner Erkin’in araya girmesiyle tartışma daha fazla uzamadı ve futbolcular soyunma odasının yolunu tuttu.

ŞENOL GÜNEŞ’İN YORUMU

Atiba ve Querasma’nın maçın ardından yaşadığı tartışmanın sorulduğu Şenol Güneş, “Pozisyonu görmedim. Konuşuruz. Ciddi bir konu olduğunu düşünmüyorum. Maçın gerginliği içerisinde olmuştur. Quresma’nın isteği vardı. Kenara geldiğinde bana ‘Top gelmiyor’ dedi. Bir ara gitti, top geldi, o gelemedi. Önemli olan oyunu yaşamaktır. Ricardo için de, diğer oyuncular için de geçerli. Oyuncu değişikliğinden ziyade kimin ne verdiği önemli. Bugün biraz da yorgundu. Biraz da gribal ağrı vardı. İkinci yarı girdi. Zaman zaman gol atma isteği vardı. Çok şey yapma adına bazen eksikte yapabiliyor. İstediğini üretemeyince buna bağlı bir gerginliği olabilir” diye konuştu.