Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. haftasında evinde Benfica'yı ağırladı.

Temsilcimiz rakibi ile 3-3 berabere kaldı.

10.dakikada ceza sahası yayı önünde Eduardo Salvio'nun kısa pası ile Goncalo Guedes ceza sahası içinde topla buluşuyor. Marcelo Guedes'den sıyrılan Goncalo Guedes topla ilerliyor ve Fabricio Agosto'dan da sıyrılarak topu ağlarımıza gönderiyor. Benfica Goncalo Guedes'in golü ile 1-0 öne geçti.

25.dakikada Sağ kanattan gelişen Benfica atağında topla ilerleyen Eduardo Salvio kısa pası ile topu Nelson Semedo ile buluşturuyor. Nelson Semedo topla ilerleyip sağ çaprazdan sert bir şut çekiyor. Üst direğe de çarpan bu top ağlarımız ile buluşuyor. Benfica, Nelson Semedo'nun golü ile 2-0 öne geçti.

31.dakikada Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Pizzi ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direğe yakın bölgeden Kostas Mitroglou kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top direğe çarpıp tekrar oyun alanına dönüyor. Topu takip eden Kostas Mitroglou tekrar kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top üst kale direğine çarpıp oyuna dönüyor. Dönen topu takip eden Eduardo Salvio vuruşunu yapıyor bu top da sol direğe çarpıp oyuna dönüyor. Dönen topu takip eden Ljubomir Fejsa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarımız ile buluşturuyor. Benfica, Ljubomir Fejsa'nın golü ile 3-0 öne geçti.

58.dakikada sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Andreas Beck ceza sahası içine ortasını gönderiyor. Arka direkte topu takip eden Cenk Tosun gelişine yarım vole ile vuruşunu yapıyor ve topu ağlar ile buluşturuyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Cenk Tosun'un golü ile Benfica karşında skoru 3-1'e getirdi.

89.dakikadak Sol kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası içine şık bir orta yapıyor. Defans oyuncularından seken topu takip eden Vincent Aboubakar altıpas içinde bekletmeden şutunu çekiyor ve ağlar ile buluşturuyor. Temsilcimiz Beşiktaş Vincent Aboubakar'ın golü ile 3-0'dan 3-3'lük beraberliği yakaladı.

BEŞİKTAŞ: Fabri - Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Beck - Atiba Hutchinson, Tolgay - Quaresma, Oğuzha, Adriano - Aboubakar

BENFİCA: Ederson, Luisao, Lindelöf, Semedo, Eliseu, Fejsa, Cervi, Guedes, Salvio, Pizzi, Mitroglou

 

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA İNDİR!