Beşiktaş kadrosunda bulunan kiralık oyunculardan Adem Ljajic, oynadığı futbolla taraftarın büyük sevgisini kazanırken, yönetim kurulu da yetenekli futbolcunun bonservisini alma konusunda farklı senaryolar üzerinde çalışmaya başladı.

Başta Almanya'nın köklü kulübü Schalke olmak üzere birçok ekibin radarında olan başarılı oyuncu konusunda yönetimin bonservisini alarak satma planını bile yaptığı öne sürüldü.

6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunun Beşiktaş'ta bulunması nedeniyle önce siyah-beyazlı kulübün kararını bekleyecek diğer kulüplerin buna göre hareket edeceği öğrenilirken, Beşiktaş Yönetimi'nin bu ekiplerden biriyle ön anlaşma yapabileceği iddia edildi.

Sözleşmesindeki bazı özel maddeler nedeniyle otomatik olarak bonservisi Beşiktaş'a geçme durumu da bulunan Ljajic'in ise siyah-beyazlı takımda kalmaya sıcak baktığı vurgulandı.

Daha önce kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'da da böyle bir durum yaşayan fakat o dönem adımlarını dikkatli atarak menajerlere para kaptırmayan yönetim yine temkinli davranacak.

Resmi bir evrak gelmeden böyle bir senaryonun içine girmeyecek olan Beşiktaş'ın, Adem Ljajic'i bonservisiyle birlikte kadrosuna katabilmek için Torino'ya 6.5 milyon euro ödemesi gerekecek.

Kaynak: Fanatik