Beşiktaş'ın son dönemde yakaladığı çıkış, Şenol Güneş'in yüzünü güldürüyor. Siyahbeyazlıların 2. yarıdaki performans artışının en büyük nedeni ise tecrübeli hocanın aldığı kararlar ve oyuncularına yönelik disiplin uyarıları. Güneş, öncelikle Beşiktaş'ta alışılagelmişin dışında bir uygulamaya giderek BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin dış dünyayla ilişkisini kesti.

Milli ara öncesi başlayan bu süreçte tüm idmanlar, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Tesislerde daha fazla zaman geçiren Şenol Güneş, talebelerinden de sosyal medya paylaşımlarına ve özel yaşamlarına özen göstermelerini istedi. Sıkıyönetim havası, fazla geçmeden sonuçlarını vermeye başladı ve siyah-beyazlı takım, son 5 maçında 13 puan toplayarak zirveye ortak oldu.

MORAL YEMEĞİ: Beşiktaş'ın dünkü idmanının ardından A takımdan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, Çengelköy'de oyunculara ve teknik heyete yemek verdi. Asbaşkan Umut Güner'in de katıldığı yemek oldukça keyifli bir ortamda geçerken siyah-beyazlılar Sivas maçı öncesinde moral depoladı.

(Sabah)