'BU TABLOYU ALİ KOÇ'A BORÇLUYUZ'

Biz hayatı tamamen Beşiktaş ile yaşamıyoruz, çevremizdeki herkes de Beşiktaşlı değil. Dolayısıyla Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile de düşman değiliz. Benim hayatımdaki en yakın arkadaşlarım da rakip takımları tutuyor. Spor tarafına gelince bir gerginlikten beslenenler var, bir de icraattan beslenenler var. Biz icraattan besleniyoruz. Geçen sezon Galatasaray şampiyon oldu, Galatasaray'ı tebrik ettik ev bu süre zarfında Galatasaray ile hiçbir atışmamız olmadı. Şu anda futbolda inanılmaz bir pozitif ortam var ve bu pozitif ortamı da sayın Ali Koç'a borçluyuz, bu durumdan da mutluyuz. Ortak menfaatler için Kulüpler Birliği'nde de mücadele ediyoruz. Biz de her taraftar gibi maç izliyoruz. Şu anki pozitif havanın oluşmasında hiçbir ego olmadan Fenerbahçe Spor Kulübü ve sayın Ali Koç'a borçluyuz, kendilerine teşekkür ediyorum. Umarım iyi ilişkilerimiz bu şekilde de devam edecek" dedi.

'FABRİ'YE GİT DEMEDİK'

Transfer politikaları hakkında da konuşan Orman, "Futbolcu satışından daha önemlisi, futbocuların nereye satıldığıdır? Biz, Premier Lig, İtalya, İspanya'ya oyuncu satıyoruz, bu çok önemli. Beşiktaş bir vitrin kulübü ve oyuncular dünya üzerindeki her kulüp tarafından takip ediliyor. Biz hiçbir oyuncuyu satmak için almıyoruz, bizim ana hedefimiz şampiyon olmaktır, taraftarımız şampiyon olunca mutlu oluyor, bizi takdir ediyor. Bizim bütün operasyonumuz şampiyonluk üzerine. Bazı oyuncular zaman zaman gitmek istiyor, bazılarına ise biz teklif ediyoruz, gitmiyorlar. Biz Fabri'ye git demedik, Fabri kendisi gitmek istedi. Cenk'te de durum aynı şekilde, biz kendisine yardımcı olduk. Gazeteler bizim bütün oyuncularımızı satıyor, herkesin dengesi bozuldu" şeklinde konuştu.

PEPE TRANSFERİ İÇİN AÇIKLAMA

Pepe'nin ayrılmak istemesi durumunda kendisi ile görüşeceklerini ifade eden Orman, "Tosic inanılmaz bir kontrat aldı Çin'den gitti. Mitrovic'i kullanamadık ve aldığımız parayı sattık. Fabri'nin bir yıl sözleşmesi kalmıştı, seneye bedava gitmesinden ise bu sene para kazanarak kendisi ile yollarımızı ayırdık. Vida bir gün o kulübe gitti, bir gün bu kulübe gitti, bizim haberimiz yok. Pepe, Beşiktaş'tan ayrılmak isterse biz yardımcı oluruz ama biz kendisini bir yıl bizimle olsun diye almadık. Pepe, gelip bana ben Beşiktaş'tan ayrılmak istiyorum demedi ama derse oturur konuşuruz. Bir oyuncu gitmek istiyorsa demek ki bir talibi vardır" dedi.

Fikret Orman; "UEFA ile olan finansal anlaşmamız bitti. Kadromuz yavaş yavaş yaşlanmaya başlamıştı, elimizdeki bütçeler ile transferleri yapmaya çalışıyoruz. Bir anda değil ama yavaş yavaş takımı gençleştirmeye başladık. Yaşlı arkadaşlar ile de yollarımızı ayırıyoruz"



İMZA ATAN 4 İSİMDEN AÇIKLAMA