Bu bir ilandır

BEŞİKTAŞ

- Sezona PAOK yenilgisiyle başlayıp Şampiyonlar Ligi'nden elenen Beşiktaş, Süper Lig'de ise Trabzonspor deplasmanında farklı kazanıp morallenmişti. Son olarak ligde Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldılar.

- Lisans sorunu henüz çözülemeyen Josef de Souza ile sakatlıkları bulunan Atiba Hutchinson ve Georges-Kevin N'Koudou'dan Rio Ave karşısında faydalanamayacaklar.

- Sağ bekte yine Necip Uysal'ı izleyeceğiz. Adem Ljajic bu sezon ilk kez ilk 11'de olabilir. Gol bölgesinin en ilerisinde ise bir kez daha Cyle Larin yer alacak.

- Siyah beyazlıların kanat ataklarını Tyler Boyd ve Jeremain Lens ile sürüklemesi şaşırtıcı olmaz.

RIO AVE

- UEFA Avrupa Ligi'nin 2. ön eleme turunda Borac Banja'yı deplasmanda 2-0 yenen Rio Ave, Portekiz Primeira Liga'ya 1-1'lik Tondela beraberliğiyle giriş yaptı.

- Geçtiğimiz sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 11 maçta sadece 1 kez sahadan mağlubiyetle ayrılan Portekiz temsilcisi, sezon sonunda da 5. sırada yer aldı ve Porto'nun hem ligde şampiyon hem de kupadan zaferle ayrılması sonrası Avrupa Ligi vizesi almıştı.

- Takımın önemli kanat oyuncularından Nuno Santos, Sporting yolcusu olurken; Manchester City'den Ryotaro Meshino kiralandı ve "Chico" Geraldes kadroya katıldı.

- Geçen sezon takımı yöneten Carlos Carvahal yerine dümene geçen Mario Silva; "Beşiktaş'la karşılaşmak güzel olacak..." demişti.

%52'lik kesim siyah-beyazlı temsilcimizin Rio Ave karşısında sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor...

Beşiktaş'ın 2020-21 sezonunda giyeceği formalar...