Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; West Bromwich'e Nacer Chadli için kiralama teklifi yapan Beşiktaş Yönetimi geri sayıma geçti. Hücum hattının her iki kanadında görev yapabilen 28 yaşındaki futbolcunun 10 numara bölgesinde de oynayabilmesi nedeniyle teknik heyetin bu transfere onay verdiği belirlendi.

Transferde İngiliz kulüplerinin talip olduğu Hırvat stoper Domagoj Vida'nın satışına odaklanan ve bu olası ayrılıktan sonra hedefindeki oyuncuları bir bir renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, Nacer Chadli konusunda artık geri sayıma geçti.

İngiltere'de Premier Lig'den Championship'e düşen West Bromwich'te top koşturan 28 yaşındaki Belçikalı oyuncuyu kiralamak için teklif yapan siyah-beyazlı yönetim pazarlıklarını çok yoğun biçimde sürdürüyor. Kartal hücum hattının her iki kanadında ve 10 numara bölgesinde görev yapabilen Nacer Chadli'nin transfer edilmesi halinde takım içerisine birçok alternatif yaratmış olacak. Fas asıllı Belçikalı oyuncunun hücum hattında tam bir joker olması nedeniyle teknik heyet tarafından da tercih edildiği belirlendi.

Transferde plan değişebilir