BEŞİKTAŞ"IN bir süredir transferi için uğraş verdiği Tottenham"ın Meksikalı yıldızı Giovani Dos Santos"tan kötü haber geldi. Başkan Yıldırım Demirören"in Delgado"nun yerine öncelikli olarak Deco"yu istemesi nedeniyle Dos Santos"u ağırdan alan yönetim, Tottenham"ın sabrını taşırdı. Bu futbolcu için pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, Deco"nun son durumunu beklemekten elindeki Dos Santos"u da kaçırdı.

PİRLO"YU BEKLEDİLER

CHELSEA"NİN Pirlo"yu renklerine katması durumunda Deco"yu satma ihtimalinin belirmesiyle "pusuya yatan "siyah-beyazlılar"ı sarsan haber Tottenham"dan geldi. Chelsea"nin Pirlo ile henüz anlaşamaması ve Deco"yu satmayacağını açıklamasıyla Dos Santos"a yönelen Beşiktaş, bu transferde de fazla zaman kaybettiği için Tottenham yıldız oyuncusunu satmaktan vazgeçti. Gold Cup"ı kazanan Meksika Milli Takımı"nda oldukça başarılı bir performans çizerek kulübüne mesaj veren Dos Santos, İngiltere"de kalmayı başardı. Finalde ABD"yi 5-0 yenerek kupaya uzanan Meksika"da Dos Santos finalde attığı bir golle ve turnuvada oynadığı başarılı futbolla alkış toplamıştı.

GEÇEN sezon İngiltere Championship takımlarından Ipswich Town"da kiralık olarak forma giyen genç yıldız için gelen teklifleri bekleyen Tottenham futbolcusunu elinde tutma kararı aldı. Transfer sezonu başladığından bu yana Dos Santos konusunda hiçbir kulüple anlaşamayan Ada temsilcisi yeni sezona Meksikalı yıldızla girme kararı aldı. - vatan