Bu bir ilandır

BAŞAKŞEHİR

- Son olarak İngiltere deplasmanında Manchester United'a 4-1 kaybeden Başakşehir, Şampiyonlar Ligi macerasına devam edebilmek için mutlaka kazanmak zorunda!

- Bir süredir sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı olan Mehmet Topal ve Enzo Crivelli iyileşti. Danijel Aleksic'in de koronavirüs karantinası sona erdi. 3 oyuncu da görev verilmesi halinde forma giyebilecek duruma geldi.

- Edin Visca ve Deniz Türüç'le kanatlardan etkili olmaya çalışacaklar. Fredrik Gulbrandsen formda.

- TD Okan Buruk; "Oyuncularıma güveniyorum. Kendimize ve ülkemize yakışan şekilde elimizden gelenin en iyisini yapacağız..." dedi.

RB LEIPZIG

- Başakşehir'i Almanya'da 2-0 yenen RB Leipzig, iç sahada PSG'yi de 2-1 devirmişti ancak deplasmanda 2'de 0 çekti.

- Stoperleden Lukas Klostermann ve sağ bek Benjamin Henrich sakat.Hücum alternatiflerinden Hee-chan Hwang koronavirüs karantinasında.

- Trabzonspor'la birlikte geçen sezon Türkiye'de harikalar yaratan Alexander Sörloth, RB Leipzig formasıyla 10 resmi maçta süre aldı fakat henüz gol sevinci yaşayamadı.

- TD Julian Nagelsmann'a basın toplantısında bu durum soruldu, genç teknik adam da "Türkiye sınırları içerisinde neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz. Şu ana kadar bize golcü kimliğini gösterememiş olsa da potansiyelini farkındayız ve kısa süre içerisinden en iyisini bizlere izlettireceğine inanıyoruz..." dedi.

%52'lik kesim temsilcimiz Başakşehir karşısında Alman ekipten galibiyet bekliyor...

PSG'den Moise Kean, Başakşehir ağlarına 2 gol göndermişti! Hatırlayalım...