Bu bir ilandır

MANCHESTER UNITED

- Milli ara öncesinde Everton'ı deviren Manchester United, ara dönüşünde de West Brom engelini geçti ve sezona kötü başladığı Premier Lig'de 10. sıraya kadar tırmandı.

- Şampiyonlar Ligi'ne ise PSG ve RB Leipzig galibiyetleriyle giriş yapmışlardı ancak İstanbul'da, temsilcimiz Başakşehir karşısında 2-1 kaybedip 3 maç sonunda H Grubu'nda kartların yeniden dağıtılmasına vesile oldular.

- Takımda Luke Shaw ve Phil Jones sakat. Jesse Lingard koronavirüs karantinasına. Paul Pogba'nın durumu ise maç saati netleşecek.

- İstanbul'da eldivenler Dean Henderson'daydı, ligdeki son maçta ise David De Gea forma giydi. Kale konusunda tercih de maç saati belli olacak. Edinson Cavani ilk kez ilk 11'de başlayabilir.

BAŞAKŞEHİR

- PSG ve RB Leipzig yenilgilerine rağmen Süper Lig'de firesiz ilerleyen Başakşehir, Mert Günok ile Danijel Aleksic'ten faydalanamadığı Beşiktaş mücadelesini 3-2 kaybetti ve galibiyet serisi sona erdi.

- İngiltere yolculuğu öncesi Mert Günok'tan sevindirici haber geldi!

- UEFA'nın yaptığı koronavirüs testinin negatif sonuç vermesi ve Mert'in önceki 4 testinin de negatif olması sebebiyle milli eldiven Old Trafford'da kaledeki yerini alabilecek.

- Aleksic'in karantinası dışında Enzo Crivelli, Junior Caiçara ve Mehmet Topal da sakatlıkları nedeniyle deplasman kafilesinde yer almadılar.

%47'lik kesim Kırmızı Şeytanlar'ın iç sahada hata yapmayacağını düşünüyor...

Ole Gunnar Solskjaer: "İstanbul'da maça kıyasla daha yüksek konsantrasyonla sahada olmalıyız..."