Spor Toto Süper Lig‘in 29. haftasında Medipol Başakşehir kendi sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Zirve yarışında en yakın rakibi Galatasaray‘ın 5 puan önünde yer alan Başakşehir, Rizespor karşılaşması öncesi bilet satışlarını başlatırken Fenerbahçe ile ilgili alınan karar dikkat çekti.

Başakşehir‘den yapılan açıklamada Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın biletlerinin satışa sunulduğu açıklandı. Başakşehir‘in satışa sunduğu biletler için dikkat çeken detay ise, maça 24 saat kalana kadar biletlerin sadece Başakşehir ve Fenerbahçe passolig kart sahipleri için satışa sunulması oldu. Başakşehir‘in maça 24 saat kalana kadar kendi taraftarı dışında sadece Fenerbahçeli taraftarlar için de bilet satışını gerçekleştirmesi sosyal medyada da gündem oldu.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA

‘Medipol Başakşehir FK biletleri, Medipol Başakşehir FK kulübünün aldığı karar gereği, maç saatine 24 saat kalana kadar sadece Medipol Başakşehir FK ve Fenerbahçe Logolu Passolig kartlar ile satın alınabilir. Maç günü ev sahibi tribün biletleri Çaykur Rizespor A.Ş. logolu Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig Kartlar ile satın alınabilecektir. 

Bilet/kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Medipol Başakşehir FK bilet/kombine sahipleri, Medipol Başakşehir FK kulübünün aldığı karar gereği, maç saatine 24 saat kalana kadar sadece Medipol Başakşehir FK ve Fenerbahçe Logolu Passolig kartlara transfer edebilirler.‘

BAŞAKŞEHİR - RİZESPOR BİLET FİYATLARI

Doğu Üst - 35,00 ?

Batı Alt - Üst - 30,00 ?

Kuzey - 20,00 ?